Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta: Sustin initiativa lui Antonescu privind demisia lui Basescu, chiar daca nu am fost consultat

Antena3 Antena3,
Ponta: Sustin initiativa lui Antonescu privind demisia lui Basescu, chiar daca nu am fost consultat

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca sustine initiativa liderului PNL, Crin Antonescu, privind demisia presedintelui Traian Basescu, chiar daca nu a fost consultat pe aceasta tema. Sigur ca. continuă pe Antena3

VIDEO. Antonescu cere demisia lui Basescu.

Convingerea mea ferma este ca pentru Romania aceasta noua problema are o singura rezolvare sanatoasa: demisia lui Traian Basescu, acum, imediat, a declarat Crin Antonescu, joi, referindu-se la ancheta privind terenul cumparat de Ioana Basescu la Calarasi. Citeste si: Antonescu: sustin comisia Calarasi, dar condusa de Ilie Sarbu, Ponta: e o gluma. Antonescu: O gluma ar fi un afront la adresa lui ilie Sarbu Este o decizie care ar scuti aceasta tara de un nou subiect jenant, l-ar scuti pe .

Antonescu cere DEMISIA lui Basescu, pe fondul scandalului Mosia Nana, si il propune pe Ilie Sarbu in fruntea comisiei de ancheta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, intr-o declaratie de presa pe tema comisiei de ancheta Mosia Nana, ca singura rezolvare sanatoasa a situatiei privind terenul din Calarasi este demisia lui.

Crin Antonescu: Poate Traian Basescu era mai bun ca prim-ministru, in loc sa fie doua mandate presedinte

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seara ca presedintele Traian Basescu putea sa aiba un singur mandat ca sef al statului, iar apoi sa devina prim-ministru, din aceasta functie avand capacitatea sa faca mai multa treaba, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )