Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Antonescu cere demisia lui Basescu.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Antonescu cere demisia lui Basescu.

Convingerea mea ferma este ca pentru Romania aceasta noua problema are o singura rezolvare sanatoasa: demisia lui Traian Basescu, acum, imediat, a declarat Crin Antonescu, joi, referindu-se la ancheta privind terenul cumparat de Ioana Basescu la Calarasi. Citeste si: Antonescu: sustin comisia Calarasi, dar condusa de Ilie Sarbu, Ponta: e o gluma. Antonescu: O gluma ar fi un afront la adresa lui ilie Sarbu Este o decizie care ar scuti aceasta tara de un nou subiect jenant, l-ar scuti pe . continuă pe România Liberă

Antonescu cere DEMISIA lui Basescu, pe fondul scandalului Mosia Nana, si il propune pe Ilie Sarbu in fruntea comisiei de ancheta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, intr-o declaratie de presa pe tema comisiei de ancheta Mosia Nana, ca singura rezolvare sanatoasa a situatiei privind terenul din Calarasi este demisia lui.

Crin Antonescu ii cere demisia lui Basescu.

Crin Antonescu: Despre declaratiile lui Traian Basescu: Domnul Basescu a recunoscut ca face tot ceeea ii sta in putinta ca sa intarzie lucrarea in vigoare. Eu nu am mai auzit un asemenea precedent si nu stiu daca este constitutional. Nu cred ca se poate bloca la infinit o lege. --- Daca unii au vrut sa faca aceasta comisie doar asa ca sa-l puna in dificlultate pe Antonescu, nu merge. Despre declaratia lui Victor Ponta, potrivit careia punerea lui Ilie Sarbu in fruntea comisiei parlamentare .

Ponta: Sustin initiativa lui Antonescu privind demisia lui Basescu, chiar daca nu am fost consultat

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca sustine initiativa liderului PNL, Crin Antonescu, privind demisia presedintelui Traian Basescu, chiar daca nu a fost consultat pe aceasta tema. Sigur ca.

PDL cere demisia ministrilor Gerea, Nita si Grapini

Andreea Paul, prim-vicepresedintele Partidului Democrat Liberal PDL), a declarat ca PDL cere demisia ministrilor Andrei Gerea, Constantin Nita si Maria Grapini, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Antonescu pune comisia anti-Basescu in bratele PSD.

PNL nu a luat, ieri, o decizie oficiala cu privire la infiintarea comisiei parlamentare privind terenul cumparat de Ioana Basescu. Crin Antonescu a anuntat ca liberalii vor hotari, in zilele urmatoare, pentru ca nimeni nu poate da ultimatumuri PNL. Liderul PNL a facut trimitere la afirmatiile lui Victor Ponta, care anuntase ca PNL va lua o decizie in cursul zilei de ieri. Sigur ca vom fi de acord cu comisia, propun sa fie condusa de domnul senator Ilie Sarbu, e un personaj politic cu .

VIDEO. Antonescu: Oameni influenti din servicii fac presiuni ca Ponta sa candideze la ...

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seara intr-o emisiune de televiziune ca exista multe presiuni ca Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale, atat din interiorul PSD, cat si din exteriorul partidului, din partea unor oameni influenti in servicii. Eu cred ca exista presiuni si din afara partidului, nu numai din interiorul partidului. Eu cred ca exista presiuni poate si din zona unor oameni influenti in servicii, cred. Nu acuz pe nimeni, pana la urma nu-i decat normal, a .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )