Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta sustine ca exista trei variante privind data referendumului de revizuire a Constitutiei. Viitorul presedinte ar putea avea mandat de cinci ani

Adevărul Adevărul,
Ponta sustine ca exista trei variante privind data referendumului de revizuire a Constitutiei. Viitorul presedinte ar putea avea mandat de cinci ani

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca PSD va decide, la sfarsitul lunii august, strategia privind adoptarea revizuirii Constitutiei, el aratand ca exista trei variante privind momentul desfasurarii referendumului. continuă pe Adevărul

Ponta sustine ca exista trei variante privind data referendumului de revizuire a Constitutiei

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca PSD va decide, la sfarsitul lunii august, strategia privind adoptarea revizuirii Constitutiei, el aratand ca exista trei variante privind momentul desfasurarii referendumului.

Ponta: Exista trei variante privind data desfasurarii referendumului

Victor Ponta a declarat, astazi, ca exista trei variante privind data desfasurarii referendumului, potrivit surselor de presa.

Ponta: PSD decide, la sfarsitul lui august, strategia pe revizuirii Constitutiei.

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca PSD va decide, la sfarsitul lunii august, cand vor fi convocate sedinte ale BPN, CExN si grupurilor parlamentare, strategia sa privind adoptarea revizuirii Constitutiei, scrie Mediafax. El a preciza ca exista trei variante privind momentul desfasurarii referendumului. La sfarsitul lunii august vom avea sedinte a BPN, CExN si grupuri parlamentare pentru a decide strategia noastra privind adoptarea revizuirii Constitutiei. Revizuirea Constitutiei, .

Ponta: Referendumul pentru Constitutie ar putea fi in 2014. Sunt trei variante

Referendumul pentru modificarea Constitutiei ar putea avea loc anul viitor, odata cu primul tur al alegerilor prezidentiale, a spus premierul Victor Ponta, care a adaugat ca se va consulta si cu opozitia.

Victor Ponta: Daca exista coruptie trebuie combatuta. Profesorii trebuie sa raspunda penal (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la scandalul de frauda de la examenul de bacalaureat, ca profesorii trebuie sa raspunda penal, iar coruptia trebuie combatuta. Daca exista coruptie, si in mod cla.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )