Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ponta transmite Guvernului din Turcia ca poate conta pe Romania ca partener si aliat ...

România Liberă România Liberă,
Ponta transmite Guvernului din Turcia ca poate conta pe Romania ca partener si aliat ...

Premierul Victor Ponta a transmis Guvernului de la Ankara ca Turcia poate conta pe Romania ca partener si aliat militar, avand in vedere problemele inregistrate la frontiera estica, in contextul in care intre Turcia si Siria exista tensiuni la frontiera, scrie Mediafax. Intr-un discurs sustinut luni seara la festivitatile de celebrare a Zilei Nationale a Turciei, premierul a aratat ca Turcia este cel mai important partener comercial al Romaniei in afara Uniunii Europene. In acest context, . continuă pe România Liberă

Victor Ponta, catre guvernul de la Ankara: Turcia poate conta pe Romania ca partener si aliat militar

Premierul Victor Ponta le-a transmis oficialitatilor de la Ankara ca Turcia se poate baza pe Romania ca partener si aliat militar in conflictul deschis cu Siria. Victor Ponta a adaugat ca Turcia .

Victor Ponta catre guvernul de la Ankara: Turcia poate conta pe Romania ca partener si aliat militar

Premierul Victor Ponta le-a transmis oficialitatilor de la Ankara ca Turcia se poate baza pe Romania ca partener si aliat militar in conflictul deschis cu Siria. Victor Ponta a adaugat ca.

Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania

Arheologii au descoperit,in apropiere de Varna, ruinele unui oras pe care il considera drept cel mai vechi din Europa, avand peste 7. 000 de ani vechime, transmite CNN. Ruinele celui mai vechi oras din Europa,.

VIDEO. Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania.

Cel mai vechi oras din Europa, care dateaza de acum aproximativ 7. 000 de ani, a fost descoperit in preajma unor mine de sare din Bulgaria, informeaza Realitatea. net. Vestigiile celui mai vechi oras din Europa au fost descoperite la o aruncatura de bat de tara noastra, in localitatea Provadia nord-estul Bulgariei), langa Varna, scrie Daily Mail. Potrivit primelor estimari ale arheologilor, orasul are o vechime de aproape 7. 000 de ani, fiind intemeiat in jurul anului 4. e. n. Orasul a .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )