Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta, catre guvernul de la Ankara: Turcia poate conta pe Romania ca partener si aliat militar

B1 B1,
Victor Ponta, catre guvernul de la Ankara: Turcia poate conta pe Romania ca partener si aliat militar

Premierul Victor Ponta le-a transmis oficialitatilor de la Ankara ca Turcia se poate baza pe Romania ca partener si aliat militar in conflictul deschis cu Siria. Victor Ponta a adaugat ca Turcia . continuă pe B1

Victor Ponta catre guvernul de la Ankara: Turcia poate conta pe Romania ca partener si aliat militar

Premierul Victor Ponta le-a transmis oficialitatilor de la Ankara ca Turcia se poate baza pe Romania ca partener si aliat militar in conflictul deschis cu Siria. Victor Ponta a adaugat ca.

Victor Ponta, catre Ecaterina Andronescu: Trebuie sa avem un Bac mai adaptat la realitati. Nu vrea Basescu, asta e, dansul nu mai da examenul

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu sa prezinte Guvernului, saptamana viitoare, o informare privind Bacalaureatul din 2013. Seful Executivului a sustinut ca.

Ponta transmite Guvernului din Turcia ca poate conta pe Romania ca partener si aliat ...

Premierul Victor Ponta a transmis Guvernului de la Ankara ca Turcia poate conta pe Romania ca partener si aliat militar, avand in vedere problemele inregistrate la frontiera estica, in contextul in care intre Turcia si Siria exista tensiuni la frontiera, scrie Mediafax. Intr-un discurs sustinut luni seara la festivitatile de celebrare a Zilei Nationale a Turciei, premierul a aratat ca Turcia este cel mai important partener comercial al Romaniei in afara Uniunii Europene. In acest context, .

Victor Ponta: Guvernul va cumpara un Ford B-Max, vrem sa promovam masinile produse in Romania

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, in cadrul vizitei sale la Uzina Ford de la Craiova, ca Guvernul va cumpara un model B-Max, pentru ca vrea sa promoveze masinile produse in Romania, scrie Mediafax. Da, am.

Victor Ponta: Am cheltuit cu 6,7 miliarde lei mai putin fata de 2011, am crescut ...

Guvernul a redus cheltuielile cu 6,7 miliarde lei in 2012, in timp ce sumele alocate investitiilor au crescut in primele noua luni ale anului cu 3% fata de aceeasi perioada, a declarat sambata, premierul Victor Ponta, conform Agerpres. Fata de anul trecut, de 2011, am cheltuit mai putin cu 6,7 miliarde de lei, adica 1,5 miliarde de euro. Deci cu 1,5 miliarde de euro mai putini bani am cheltuit noi fata de guvernul Romaniei din 2011, lucru important pentru ca, daca ai mai multi bani parca .

Victor Ponta se intalneste, miercuri, cu premierul italian Mario Monti

Premierul Victor Ponta va efectua, miercuri, o vizita oficiala in Italia, unde se va intalni cu omologul sau Mario Monti, informeaza Guvernul Romaniei. intalnirea va avea loc la sediul Guvernului italian,.

Victor Ponta: Liviu Dragnea va fi in guvern dupa alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Liviu Dragnea, actualul secretar general al PSD, va face parte din guvernul USL dupa alegerile din decembrie, in administratie.

Ponta, catre Andronescu: Trebuie sa avem un Bac mai adaptat la realitati. Nu vrea Basescu, asta e, dansul nu mai da examenul

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu sa prezinte Guvernului, saptamana viitoare, o informare privind Bacalaureatul din 2013. Seful Executivului a sustinut ca.

VIDEO UPDATE Dan Diaconescu candideaza in colegiul 6 din Targu Jiu, impotriva lui Victor Ponta

Dan Diaconescu intentioneaza sa candideze, din partea PPDD, in colegiul 6 din Targu Jiu pentru un post de deputat, informeaza Romania TV. Presedintele PSD Victor Ponta candideaza, de asemenea in colegiul 6 Targu, la Camera Deputatilor, co-liderul USL urmand sa isi depuna marti candidatura. UPDATE 20:54) Liderul PP-DD Dan Diaconescu a anuntat, marti seara, ca va candida pentru un mandat de deputat la Targu Jiu, in colegiul lui Victor Ponta, informeaza Mediafax.

Victor Ponta: Putem reporni POSDRU din luna decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul sedintei de Guvern de marti ca Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU) ar putea sa fie repornit din luna decembrie. Astazi avem pe ordinea de zi memorandumul de la Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane. Inteleg ca luna viitoare avem auditul si practic putem reporni POSDRU din luna decembrie, asumandu-ne lucrurile rele facute in perioada 2009 - 2011, a spus Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )