Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ponta nu uita de datoriile Pro TV: Adrian Sarbu m-a intrebat daca vreau sa ma faca presedinte. I-am spus sa-si plateasca taxele

Adevărul Adevărul,
Ponta nu uita de datoriile Pro TV: Adrian Sarbu m-a intrebat daca vreau sa ma faca presedinte. I-am spus sa-si plateasca taxele

Victor Ponta, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Adrian Sarbu, fostul sef al Pro TV, l-a intrebat daca vrea sa-l faca presedinte si ca a refuzat propunerea sugerandu-i sa-si plateasca mai intai taxele la stat. in luna aprilie, majoritatea PSD din Parlament a respins o ordonanta de urgenta data in 1999, care scutea telelviziunile de la plata taxelor pentru publicitate. Timp de 15 ani, marele beneficiar al ordonantei a fost chiar Pro TV. continuă pe Adevărul

VIDEO Victor Ponta la Romania Tv: Adrian Sarbu m-a intrebat daca vreau sa ma faca presedinte. I-am spus sa-si plateasca intai taxele. / Replica lui Sarbu: Ponta nu e nici primul nici ultimul politician care, odata ajuns la putere, confunda media cu Disne

Victor Ponta a declarat luni seara la Romania TV ca Adrian Sarbu i-ar fi propus sa-l faca presedinte. Eu am o mica neintelegere cu Adrian Sarbu. El a spus ca i-a facut pe toti presedinti si daca nu vreau sa ma faca si pe mine. Eu i-am spus Nu, multumesc. Sa-si plateasca mai intai taxele si de atunci suntem in relatii foarte reci. Eu am avut o pretentie social-democrata: intai sa-si plateasca taxele si apoi ne imprietenim. Si de atunci sintem un pic cam froid, a sustinut Ponta la Romania TV. Adrian Sarbu precizeaza, in urma declaratiilor facute de Victor Ponta la Romania Tv, ca s-a intalnit de mai multe ori cu premierul, insa afirmatiile primului ministru in legatura cu o discutie pe care au avut-o sunt pura fantezie.

Victor Ponta: Adrian Sarbu mi-a propus sa ma faca presedinte. Eu i-am spus ca prefer sa-si plateasca taxele

Premierul Victor Ponta a dezvaluit, luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca fostul patron al PRO TV, Adrian Sarbu, i-a propus sa-l faca presedinte, insa l-a refuzat, spunandu-i sa-si.

Victor Ponta la Romania Tv: Adrian Sarbu m-a intrebat daca vreau sa ma faca presedinte. I-am spus sa-si plateasca intai taxele

Victor Ponta a declarat luni seara la Romania TV ca Adrian Sarbu i-ar fi propus sa-l faca presedinte. Eu am o mica neintelegere cu Adrian Sarbu. El a spus ca i-a facut pe toti presedinti si daca nu vreau sa ma faca si pe mine. Eu i-am spus Nu, multumesc. Sa-si plateasca mai intai taxele si de atunci suntem in relatii foarte reci. Eu am avut o pretentie social-democrata: intai sa-si plateasca taxele si apoi ne imprietenim. Si de atunci sintem un pic cam froid, a sustinut Ponta la Romania TV.

Ponta nu uita de datoriile PROTV: Adrian Sarbu m-a intrebat daca vreau sa ma faca presedinte. I-am spus sa-si plateasca taxele

Victor Ponta, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Adrian Sarbu, fostul sef al PROTV, l-a intrebat daca vrea sa-l faca presedinte si ca a refuzat propunerea sugerandu-i sa-si plateasca mai intai taxele la stat. in luna aprilie, majoritatea PSD din Parlament a respins o ordonanta de urgenta data in 1999, care scutea telelviziunile de la plata taxelor pentru publicitate. Timp de 15 ani, marele beneficiar al ordonantei a fost chiar PROTV.

Adrian Sarbu: Ponta confunda media cu Disneyland-ul propagandei

Adrian Sarbu spune ca declaratia premierului Victor Pont din interviul de la Romania TV in legatura cu o discutie pe care au avut-o, este pura fantezie.

Adrian Sarbu: Victor Ponta confunda media cu Disneyland-ul propagandei

Adrian Sarbu a calificat raspunsul lui Victor Ponta la un post de televiziune in legatura cu o discutie pe care au avut-o cei doi drept o pura fantezei, adaugand ca premierul face parte din politicienii romani care confunda media cu.

Adrian Sarbu: Victor Ponta confunda media cu Disneyland-ul propagandei

Adrian Sarbu a declarat, in urma afirmatiei facute de Victor Ponta conform careia omul de afaceri i-ar fi propus sa il faca presedinte, ca acea discutie pe care premierul a mentionat-o este pura.

Klaus Iohannis, la Pro TV: E nevoie de un candidat care sa se implice in lupta politica. Una peste alta, as putea fi eu

Liderul interimar al Partidului National Liberal si candidat la sefia formatiunii, Klaus Iohannis, este invitat la emisiunea Dupa douazeci de ani, difuzata de Pro TV, de la ora 10.

Baletul lui Edi Stancu se muta de la Pro TV la Antena 1: Am ramas cu Mona Segall

Baletul coregrafului Edi Stancu s-a mutat de la Pro Tv la Antena 1, anunta paginademedia. ro. Decizia dansatorului s-a bazat si pe prezenta Monei Segall in cadrul trustului Intact.

Un austriac vine la carma programelor Pro TV

In timp ce Antena 1 pregateste in aceasta toamna o grila plina de surprize si de foste vedete Pro TV, postul din Pache Protopopescu va miza pe experienta unui strain: incepand cu 1 iulie, televiziunea are un nou Director de Programe, pe Wolfgang Hofer, un specialist cu o experienta de 15 ani in piata media. Anterior, aceasta functie a fost detinuta de Anca Budinschi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )