Libnet.ro
UNICEF

09:00

Adrian Sarbu: Ponta confunda media cu Disneyland-ul propagandei

România Liberă România Liberă,
Adrian Sarbu: Ponta confunda media cu Disneyland-ul propagandei

Adrian Sarbu spune ca declaratia premierului Victor Pont din interviul de la Romania TV in legatura cu o discutie pe care au avut-o, este pura fantezie. continuă pe România Liberă

Adrian Sarbu: Victor Ponta confunda media cu Disneyland-ul propagandei

Adrian Sarbu a calificat raspunsul lui Victor Ponta la un post de televiziune in legatura cu o discutie pe care au avut-o cei doi drept o pura fantezei, adaugand ca premierul face parte din politicienii romani care confunda media cu.

Adrian Sarbu: Victor Ponta confunda media cu Disneyland-ul propagandei

Adrian Sarbu a declarat, in urma afirmatiei facute de Victor Ponta conform careia omul de afaceri i-ar fi propus sa il faca presedinte, ca acea discutie pe care premierul a mentionat-o este pura.

Sarbu: Ponta nu e nici primul si ultimul politician care confunda media cu Disneyland-ul propagandei

Adrian Sarbu precizeaza ca s-a intalnit de mai multe ori cu Victor Ponta, dar ca afirmatia premierului din interviul televizat aseara, in legatura cu o discutie pe care au avut-o este pura fantezie, transmit sursele din presa.

VIDEO Victor Ponta la Romania Tv: Adrian Sarbu m-a intrebat daca vreau sa ma faca presedinte. I-am spus sa-si plateasca intai taxele. / Replica lui Sarbu: Ponta nu e nici primul nici ultimul politician care, odata ajuns la putere, confunda media cu Disne

Victor Ponta a declarat luni seara la Romania TV ca Adrian Sarbu i-ar fi propus sa-l faca presedinte. Eu am o mica neintelegere cu Adrian Sarbu. El a spus ca i-a facut pe toti presedinti si daca nu vreau sa ma faca si pe mine. Eu i-am spus Nu, multumesc. Sa-si plateasca mai intai taxele si de atunci suntem in relatii foarte reci. Eu am avut o pretentie social-democrata: intai sa-si plateasca taxele si apoi ne imprietenim. Si de atunci sintem un pic cam froid, a sustinut Ponta la Romania TV. Adrian Sarbu precizeaza, in urma declaratiilor facute de Victor Ponta la Romania Tv, ca s-a intalnit de mai multe ori cu premierul, insa afirmatiile primului ministru in legatura cu o discutie pe care au avut-o sunt pura fantezie.

Victor Ponta la Romania Tv: Adrian Sarbu m-a intrebat daca vreau sa ma faca presedinte. I-am spus sa-si plateasca intai taxele

Victor Ponta a declarat luni seara la Romania TV ca Adrian Sarbu i-ar fi propus sa-l faca presedinte. Eu am o mica neintelegere cu Adrian Sarbu. El a spus ca i-a facut pe toti presedinti si daca nu vreau sa ma faca si pe mine. Eu i-am spus Nu, multumesc. Sa-si plateasca mai intai taxele si de atunci suntem in relatii foarte reci. Eu am avut o pretentie social-democrata: intai sa-si plateasca taxele si apoi ne imprietenim. Si de atunci sintem un pic cam froid, a sustinut Ponta la Romania TV.

Ponta nu uita de datoriile PROTV: Adrian Sarbu m-a intrebat daca vreau sa ma faca presedinte. I-am spus sa-si plateasca taxele

Victor Ponta, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Adrian Sarbu, fostul sef al PROTV, l-a intrebat daca vrea sa-l faca presedinte si ca a refuzat propunerea sugerandu-i sa-si plateasca mai intai taxele la stat. in luna aprilie, majoritatea PSD din Parlament a respins o ordonanta de urgenta data in 1999, care scutea telelviziunile de la plata taxelor pentru publicitate. Timp de 15 ani, marele beneficiar al ordonantei a fost chiar PROTV.

Ponta nu uita de datoriile Pro TV: Adrian Sarbu m-a intrebat daca vreau sa ma faca presedinte. I-am spus sa-si plateasca taxele

Victor Ponta, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Adrian Sarbu, fostul sef al Pro TV, l-a intrebat daca vrea sa-l faca presedinte si ca a refuzat propunerea sugerandu-i sa-si plateasca mai intai taxele la stat. in luna aprilie, majoritatea PSD din Parlament a respins o ordonanta de urgenta data in 1999, care scutea telelviziunile de la plata taxelor pentru publicitate. Timp de 15 ani, marele beneficiar al ordonantei a fost chiar Pro TV.

Victor Ponta: Adrian Sarbu mi-a propus sa ma faca presedinte. Eu i-am spus ca prefer sa-si plateasca taxele

Premierul Victor Ponta a dezvaluit, luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca fostul patron al PRO TV, Adrian Sarbu, i-a propus sa-l faca presedinte, insa l-a refuzat, spunandu-i sa-si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )