Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ponta: Unii oficiali maghiari sunt o rusine pentru valorile UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Unii oficiali maghiari sunt o rusine pentru valorile UE

Victor Ponta a precizat ca nu doreste sa raspunda provocarilor venite din partea unor reprezentanti guvernamentali maghiari, dar unii au un comportament care arata ca sunt o rusine pentru valorile UE, unii decidenti politici nefiind cu. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Unii oficiali maghiari sunt o rusine pentru valorile UE

Victor Ponta a scris, pe Facebook. ca nu doreste sa raspunda provocarilor venite din partea unor reprezentanti guvernamentali maghiari, dar unii au un comportament care arata ca sunt o rusine pentru valorile UE.

Premierul Victor Ponta, atac dur la adresa Ungariei: Unii oficiali maghiari ar trebui sa-i tinem dupa gard, sa nu se mai plimbe prin Transilvania sau in Europa

Premierul Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa Ungariei dupa ce oficiali ungari au declarat ca daca e nevoie, vor face un gard si la granita Romaniei. Ponta a spus ca anumiti lideri maghiari trebuie.

Joaca serioasa: cinci jocuri virtuale care sunt utile pentru copilul tau

Din motive clare, nu e o idee buna sa iti lasi copilul sa se joace prea mult pe telefon sau tableta. Majoritatea jocurilor care ii fascineaza pe cei mici sunt o pierdere de timp. Totusi, daca tu esti cel care controleaza lucrurile, ai putea sa iti reorientezi odrasla catre jocuri care sunt deopotriva distractive si [] Joaca serioasa: cinci jocuri virtuale care sunt utile pentru copilul tau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )