Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ponta: Nu voi mai raspunde la intrebarile ziaristilor ai caror angajatori nu-si platesc darile la stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Nu voi mai raspunde la intrebarile ziaristilor ai caror angajatori nu-si platesc darile la stat

------------ *ACTUALIZARE 20:10 Ponta: Cei care critica, in primul rand sa-si plateasca ei taxele si impozitele/ Ma refer la toata lumea Premierul Victor Ponta a afirmat azi, in cadrul conferintei de presa sustinute la sediul PSD, ca deja exista o fratie a evazionistilor fiscali si ca ar fi corect ca cei care critica sa-si plateasca taxele si impozitele. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta anunta ca nu va mai raspunde la intrebarile ziaristilor ai caror angajatori nu-si platesc darile la stat

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca nu va mai raspunde la intrebarile ziaristilor care fac parte din trusturi sau societati care fac evaziune fiscala.

Ponta: Nu voi mai raspunde la intrebarile ziaristilor ai caror angajatori nu-si platesc darile la stat

------------ * ACTUALIZARE 15:16 Premierul Victor Ponta a anuntat astazi ca nu va mai raspunde la intrebarile ziaristilor care fac parte din trusturi sau societati care fac evaziune fiscala. * Premierul: Avem companii in media care datoreaza bugetului de stat peste 100 de milioane de lei * PSP: Inspectorii ANAF fac abuz de prevederile legale neclare * Ponta: Eventuale abuzuri ale ANAF vor fi sanctionate.

FOTO. Ponta s-a suparat DIN NOU pe presa. Si a hotarat sa nu le mai raspunda jurnalistilor ai caror angajatori nu isi platesc taxele la stat

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, pe contul sau de Facebook ca de acum inainte nu va mai raspunde la intrebarile care ii vor fi adresate de jurnalistii ai caror patroni fac evaziune fiscala si care nu platesc nici contributiile sociale ale angajatilor.

ActiveWatch - Victor Ponta incurajeaza comportamente ostile presei

Declaratia premierului Victor Ponta potrivit careia nu mai raspunde intrebarilor ziaristilor care lucreaza la companii cu datorii la stat incurajeaza comportamente ostile presei si constituie, chiar si involuntar, un atac la adresa libertatii presei, afirma ActiveWatch, intr-un comunicat remis HotNews. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )