Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ponta: Vom propune pentru CCR o persoana care nu este parlamentar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Vom propune pentru CCR o persoana care nu este parlamentar

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, azi, dupa sedinta coalitiei, raspunzand unei intrebari, ca persoana care va fi propusa pentru functia de membru CCR nu va fi un parlamentar, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE. Surse:Maya Teodoriu ar putea fi propusa pentru functia de judecator la CCR din partea PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta coalitiei, raspunzand unei intrebari, ca persoana care va fi propusa pentru functia de membru CCR nu va fi un parlamentar. Surse social-democrate au declarat pentru Mediafax ca propunerea PSD pentru functia de judecator CCR ar putea fi Maya Teodoroiu.

Sentinta finala pentru Monica Iacob Ridzi in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu

Monica Iacob Ridzi ar putea afla astazi sentinta definitiva in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009, de Ziua Nationala a Tineretului. Decizia este in.

Ucraina: Parlamentul a adoptat o lege prin care este interzisa difuzarea filmelor rusesti produse dupa 1 ianuarie 2014

Parlamentul ucrainean a adoptat o lege prin care este interzisa difuzarea pe teritoriul Ucrainei a tuturor filmelor produse de studiouri rusesti sau de persoane fizice din Rusia dupa data de 1 ianuarie 2014,.

Alina Gorghiu, despre propunerea PNL pentru CCR: Institutiile publice au nevoie de persoane care se bucura de credibilitate, care nu au nicio eticheta politica (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca Partidul National Liberal va identifica in zilele urmatoare o persoana pe care o va propune in locul lui Toni Grebla la Curtea Constitutionala. in opinia.

PNL va face o propunere pentru CCR

Co presedinta PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca exista posibilitatea desemnarii de catre PNL a unui reprezentant care sa ocupe locul lasat vacant de domnul Grebla in CCR.

Surse: Simona Maya Teodoroiu, propunerea PSD pentru CCR in locul lui Toni Grebla

Simona Maya Teodoroiu ar fi propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala in locul lui Toni Grebla, potrivit unor surse citate de B1 TV. Judecatorul Toni Grebla a demisionat, miercuri, din functia ocupata in .

Victor Ponta, mesaj important pentru romanii: Statul ofera o arma impotriva evazionistilor

Victor Ponta a transmis un mesaj important pentru toti romanii. intr-o postare pe contul sau de Facebook, premierul a reiterat decizia Guvernului, care le ofera posibilitatea oamenilor sa nu mai platesca marfa.

Victor Ponta, mesaj important pentru romani: Statul ofera o arma impotriva evazionistilor

Victor Ponta a transmis un mesaj important pentru toti romanii. intr-o postare pe contul sau de Facebook, premierul a reiterat decizia Guvernului, care le ofera posibilitatea oamenilor sa nu mai platesca marfa.

Ministerul Educatiei a modificat Metodologia de organizare a concursului pentru ocuparea functiilor de inspector scolar. Care este fisa postului inspectorului si cum arata contractul de management

La concursul pentru ocuparea functiilor de inspectori scolari pot participa si profesorii care, la data sustinerii concursului, nu au implinit varsta standard de pensionare. Ministerul Educatiei a modificat Metodologia de organizare a concursului pentru ocuparea functiilor de inspector scolar si a relaxat conditiile de participare, renuntand la conditia ca participantii sa aiba varsta cu cel putin 4 ani mai mica decat varsta legala de pensionare. Vezi in articol modificarile aduse de Ministerul Educatiei .

Plafonul garantiilor pentru programul Prima masina este de 350 milioane de lei in 2015

Guvernul va aloca in acest an un plafon al garantiilor care pot fi emise pentru programul Prima masina de 350 milioane de lei, potrivit unui proiect de hotarare, care prevede si posibilitatea altori finantatori interesati de program sa se inscrie pana la data de 2 martie, informeaza Mediafax. Programul ar fi trebuit sa inceapa la 1 noiembrie 2014, insa din cauza interesului scazut al bancilor nu a debutat nici pana acum. La anuntarea programului, in octombrie anul trecut, obiectivul pentru 2015 era sa se vanda 20. 000 de masini noi cu Prima masina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )