Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ponta nu va vota pentru ridicarea imunitatii in cazurle Hrebenciuc si Adam

România Liberă România Liberă,
Ponta nu va vota pentru ridicarea imunitatii in cazurle Hrebenciuc si Adam

Victor Ponta, a anuntat, luni, ca nu va participa la voturile pe care Camera Deputatilor urmeaza sa le dea in cazurile social-democratilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, el aratand ca nici in trecut nu a participat la astfel de voturi. continuă pe România Liberă

Ponta spune ca nu participa la voturile din Camera Deputatilor in cazurle Hrebenciuc si Adam

Victor Ponta, a anuntat, luni, ca nu va participa la voturile pe care Camera Deputatilor urmeaza sa le dea in cazurile social-democratilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, el aratand ca nici in trecut nu a participat la astfel de voturi.

DNA cere aviz pentru arestarea deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri.

DNA cere aviz pentru arestarea deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Conform referatului intocmit de procurori,.

Ponta promite ca, din 2016, romanii din diaspora vor putea vota pentru a-si alege reprezentantii in Parlamentul de la Bucuresti

Din 2016, romanii din dispora vor putea vota prin corespondenta pentru a-si alege reprezentantii in Parlamentul de la Bucuresti, a anuntat premierul Victor Ponta. Guvernul pregateste suportul tehnic pentru ca a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )