Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ponta: Vulpescu sa vorbeasca mai putin si sa explice mai clar, altfel punem un nou sef la OPSPI

Adevărul Adevărul,
Ponta: Vulpescu sa vorbeasca mai putin si sa explice mai clar, altfel punem un nou sef la OPSPI

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, va trebui sa vorbeasca mai putin si sa explice mai clar datele legate de procesul de privatizare la Oltchim, in caz contrar urmand sa fie instalata o noua conducere la OPSPI, a afirmat premierul Ponta, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern. continuă pe Adevărul

Ponta il AVERTIZEAZA pe Vulpescu: Sa vorbeasca mai putin si sa explice mai clar, altfel ...

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, va trebui sa vorbeasca mai putin si sa explice mai clar datele legate de procesul de privatizare la Oltchim, in caz contrar urmand sa fie instalata o noua conducere la OPSPI, a afirmat premierul Ponta, potrivit Mediafax. Domnul Vulpescu sa faca bine sa explice foarte clar, sa vorbeasca mai putin si sa explice mai mult. Daca poate, daca nu, gasim un alt sef la OPSPI care poate sa explice mai clar, .

UPDATE Ponta il avertizeaza pe seful OPSPI: Sa vorbeasca mai putin si sa explice mai mult!

Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), nu explica suficient de clar modul in care s-a realizat privatizarea la Oltchim. Cel putin asa considera premierul Victor Ponta care a cerut in sedinta Guvernului de miercuri ca seful OPSPI sa vorbeasca mai putin si sa explice mai mult. In caz contrar, vom gasi un alt sef la OPSPI care sa explice mai clar, a adaugat Ponta. UPDATE Este adevarat ca atributiile sefului OPSPI constau, in principal, in implementarea programului economic al Guvernului si nu sunt orientate catre comunicarea publica, a declarat Remus Vulpescu pentru HotNews.

Victor Ponta: Domnul Vulpescu sa vorbeasca mai putin si sa explice mai clar ce se intampla cu Oltchim, altfel va fi inlocuit

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul sedintei de guvern, ca Executivul se pregateste ca luni sa actioneze in cazul privatizarii Oltchim, in functie de decizia pe care o va lua ministerul.

Doi morti si cinci raniti in trei accidente petrecute in mai putin de trei ore in ...

Doua persoane si-au pierdut viata si cinci au fost ranite, duminica seara, in trei accidente rutiere care s-au produs in mai putin de trei ore pe soselele din judetul Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit datelor furnizate de Politia Prahova, cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite duminica seara pe un drum judetean din comuna prahoveana Bucov, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit intre ele. Politistii au stabilit ca accidentul s-a produs in conditiile in care .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.233 seconds )