Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ponta, in zonele afectate de inundatii: O sa alocam banii necesari pentru reparatii

Antena3 Antena3,
Ponta, in zonele afectate de inundatii: O sa alocam banii necesari pentru reparatii

Guvernul va aloca 15 milioane lei pentru construirea unui dig si alte lucrari hidrotehnice de sistematizare a raurilor Vedea si Teleormanul, proiectul urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul lunii august, au. continuă pe Antena3

Victor Ponta: In sedinta de guvern de miercuri alocam sumele necesare pentru refacerea gospodariilor inundate

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca in sedinta de miercuri a Guvernului se vor putea aloca sumele necesare refacerii gospodariilor si infrastructurii afectate de inundatii. Maine o sa mergem acolo in Teleorman - n. red. ) si o sa vedem de ce resurse financiare este necesar pentru refacerea infrastructurii. ) Dincolo de mijloacele pentru trecerea acestei nopti, miercuri, in baza evaluarilor facute de catre institutiile statului, putem sa afectam sumele necesare pentru refacerea gospodariilor, a declarat Ponta la finalul sedintei Centrului de Comanda de la sediul MAI.

Codul rosu de inundatii din Teleorman, ridicat. Ponta si Dragnea, in zonele afectate

15:Sinistratii vor primi ajutoare de la Guvern. Premierul Victor Ponta a ajuns in statul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, s-a urcat intr-o barca pentru a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )