Libnet.ro
UNICEF

20:45

Pop: Au loc discutii intre Ministerul Economiei si Bancpost pentru a debloca situatia de la ...

România Liberă România Liberă,
Pop: Au loc discutii intre Ministerul Economiei si Bancpost pentru a debloca situatia de la ...

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, afirma ca luni au loc discutii intre Ministerul Economiei si Bancpost pentru deblocarea contului in care se afla o parte din banii de avans pe august pentru angajatii Oltchim, existand posibilitatea ca oamenii sa isi incaseze banii in cursul zilei, potrivit Mediafax. Prezent, luni, la Arad, pentru o intalnire cu sindicatele la Prefectura, ministrul delagat pentru Dialog Social a declarat, intr-o conferinta de presa organizata la PSD Arad, ca . continuă pe România Liberă

Liviu Pop: Au loc discutii intre Ministerul Economiei si Bancpost, exista posibilitatea ca angajatii de la Oltchim sa incaseze banii luni

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, luni, ca se discuta deblocarea contului in care se afla o parte din banii de avans pentru luna august pentru angajatii Oltchim, discutiile fiind purtate intre.

Oltchim a primit vesti bune la Arad.

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, la Arad, ca activitatea combinatului Oltchim Ramnicu Valcea va fi reluata in cel mult 30 de zile. Oficialul a explicat ca au avut loc discutii intre Ministerul Economiei si Bancpost pentru a debloca contul in care se afla o parte din banii de avans pe luna august pentru angajatii Oltchim. Suma de 24 de milioane de lei a fost virata in contul societatii Oltchim inca de vineri, dar banca a blocat contul. Potrivit lui Pop, pentru Guvernul .

Colaborarea intre depozitare, primul pas pentru listari duale Polonia-Azerbaidjan

Depozitarul National polonez, KDPW, si cel din Azerbaidjan au semnat, la Baku, un memorandum de intelegere care seteaza cadrul pentru cooperare, inclusiv in ceea ce priveste schimbul de informatii, statistici si know-how, anunta KDPW printr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )