Libnet.ro
UNICEF

23:31

Popularitatea Windows 10 creste intr-un ritm surprinzator

Playtech Playtech,
Popularitatea Windows 10 creste intr-un ritm surprinzator

La doar cateva zile dupa lansarea oficiala a noului Windows 10, sistemul de operare Microsoft are potentialul de a fi cel mai popular Windows. Conform noului studiu publicat de Statcounter, incepem sa avem o imagine de ansamblu asupra ratei de adoptie a noului Windows 10. Aceste cifre vin la doar cateva zile dupa ce Microsoft [] Popularitatea Windows 10 creste intr-un ritm surprinzator Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

in 24 de ore, Windows 10 te uimeste prin popularitate

Daca mai exista vreun dubiu in legatura cu popularitatea Windows 10, Microsoft l-a spulberat cu primele statisticioficiale. Este surprinzator succesul Windows 10. Noul sistem de operare iesit din mainile inginerilor din Redmond intruchipeaza un amalgam de functii utile si un proces de upgrade care faciliteaza tranzitia de la Windows 7 sau Windows 8. 1 la Windows [] in 24 de ore, Windows 10 te uimeste prin popularitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Acestea sunt telefoanele care primesc Windows 10 Mobile

Microsoft nu a anuntat o data oficiala de lansare pentru Windows 10 Mobile, dar avem totusi alte informatii importante legate de noua platforma. Desi multi dintre noi au reusit deja sa faca trecerea la Windows 10, exista in continuare o iteratie a acestei platforme despre care oficialii companiei americane nu au facut publice prea multe [] Acestea sunt telefoanele care primesc Windows 10 Mobile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aceasta cutiuta cu Windows 10 ar putea schimba modul in care iti folosesti televizorul

Windows 10 s-a dovedit a fi un sistem de operare foarte reusit. Rata mare de adoptie si reactiile pozitive ale utilizatorilor sunt elemente care ii motiveaza pe producatori sa scoata fel de fel de produse cu noul sistem de operare al Microsoft. Cel mai nou gadget care va rula Windows 10 vine de la chinezi [] Aceasta cutiuta cu Windows 10 ar putea schimba modul in care iti folosesti televizorul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Windows 10 are un nou Blue Screen of Death, dar e total inutil

Probabil ca cea mai populara functionalitate a Windows este BSoD, adica celebrul ecran albastru al mortii. Acest blue screen a inceput sa fie tot mai cunoscutodata cu Windows 98. Recent, si Windows 10 a avut ocazia sa si-l arate lumii, doar ca e mult mai plictisitor decat cele de pana acum. Blue Screen of Death [] Windows 10 are un nou Blue Screen of Death, dar e total inutil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum am ajuns sa platim pentru Solitaire in Windows 10

Ar putea parea aburd la prima vedere, dar Microsoft spera sa faca bani din taxarea jucatorilor de Solitaire din Windows 10. De-a lungul anilor, Solitaire a devenit o constanta in spectrul aplicatiilor pe care le gasim preinstalate in fiecare sistem de operare Microsoft. Din acest motiv, era imposibil ca Windows 10 sa fie o exceptie [] Cum am ajuns sa platim pentru Solitaire in Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mozilla critica agresiv politicile Microsoft din Windows 10

Ati crezut pentru un moment ca toata lumea este incantata de Windows 10? CEO-ul Mozilla s-ar putea sa va convinga de ce nu este chiar asa. Era doar o chestiune de timp pana la aparitia primelor persoane importante care critica politicile Microsoft implementate adanc in Windows 10. La mai putin de 24 de ore de [] Mozilla critica agresiv politicile Microsoft din Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Chinezii pregatesc deja o tableta cu Windows 10

Nu au trecut decat doua zile de la lansarea Windows 10 pentru PC, insa chinezii de la Xiaomi deja pregatesc o tableta cu noul sistem de operare de la Microsoft. Dupa cum probabil stiti, Xiaomi nu a mai prezentat o tableta de mai bine de un an. Ultimul dispozitiv de acest fel introdus de chinezi [] Chinezii pregatesc deja o tableta cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Windows 10 e un succes: in aproape 24 de ore, un numar record de oameni l-au luat

Este surprinzator succesul Windows 10, iar la cateva ore de la lansare exista deja cifre cu cat de bine primit a fost de catre oameni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )