Libnet.ro
UNICEF

15:00

Portugalia ia inca 2 miliarde euro de la FMI.

România Liberă România Liberă,
Portugalia ia inca 2 miliarde euro de la FMI.

FMI a anuntat vineri ca a aprobat plata a 1,9 miliarde de euro pentru Portugalia in cadrul planului de salvare internationala a tarii, unde austeritatea este puternic contestata, informeaza AFP, preluata de Agerpres. Unda verde a fost data de consiliul de administratie al Fondului reprezentand cele 188 de state membre si valoarea imprumuturilor acordate tarii de institutia de la Washington dupa salvarea tarii in mai 2011 se ridica acum la 24,3 miliarde de euro, a declarat FMI intr-un . continuă pe România Liberă

RCS RDS a pus garantii de 1,15 miliarde euro pentru imprumuturi de 750 de milioane euro

RCSRDS a pus garantii de 1,15 miliarde euro, constand in actiunile proprii si la filialele din strainatate, imobile, retele si echipamente, conturi bancare si contracte, pentru imprumuturi de 750 de milioane euro atrase recent, din care 450 de.

Germania va incasa cu 14 miliarde euro mai mult din impozite

Germania va incasa cu 14 miliarde euro mai mult din impozite pana in anul 2017, fata de nivelul prevazut, potrivit datelor anuntate azi de Ministerul de Finante, relateaza agentia de stiri AFP, citata de sursele de presa.

Lafarge si-a redus datoria neta cu 1,3 miliarde euro

Grupul Lafarge si-a redus, la sfarsitul lunii septembrie, datoria neta cu 1,3 miliarde euro comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )