Libnet.ro
UNICEF

21:00

Posta Romana a achitat peste 45% din datoriile inregistrate la bugetul de stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Posta Romana a achitat peste 45% din datoriile inregistrate la bugetul de stat

Compania Nationala Posta Romana transmite ca in acest moment, are datoriile esalonate, respecta prevederile disciplinei financiare privind plata debitelor restante si a achitat, pana in prezent, peste 45% din suma datorata bugetului general consolidat al statului. continuă pe Ziarul Bursa

CNPR: Posta Romana a achitat peste 45% din suma de 154 de milioane de lei datorata bugetului de stat

Compania Nationala Posta Romana a achitat, pana in prezent, peste 45% din suma de 154 de milioane de lei datorata bugetului general consolidat al statului, ceea ce arata ca se respecta prevederile.

Posta Romana a platit peste 45% din datoria catre bugetul de stat

Posta Romana a achitat, pana in prezent, peste 45% din suma datorata bugetului general consolidat al statului, a precizat operatorul national de servicii postale.

HeidelbergCement a cumparat 45% din Italcementi cu 1,67 miliarde euro

Grupul german HeidelbergCement, prezent pe piata noastra prin Carpatcement Romania, a achizitionat un pachet de 45% din actiunile Italcementi, devenind al doilea producator de ciment la nivel mondial, potrivit unui comunicat al companiei.

Capitala si judetul Ilfov reprezinta principalul pol de constructii in Romania. Aici se afla peste un sfert din locuintele noi finalizate la nivel national in T1

In Bucuresti si in judetul Ilfov s-au livrat in primul trimestru al acestui an 2 500 de locuinte, adica peste un sfert din numarul inregistrat la nivel national, informeaza zf. ro. Capitala si zona.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )