Libnet.ro
UNICEF

10:00

Posta Romana are nevoie de 100 milioane euro pentru a furniza servicii similare unui operator european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Posta Romana are nevoie de 100 milioane euro pentru a furniza servicii similare unui operator european

Posta Romana are nevoie de investitii de 100 milioane de euro pentru a putea furniza servicii similare unui operator din Europa, bani care vor fi adusi de viitorul investitor strategic atras in urma procesului de privatizare, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Pentru a se incadra in normele europene, Posta Romana are nevoie de 100 mil. euro

Posta Romana are nevoie de investitii de 100 milioane de euro pentru a putea furniza servicii similare unui operator din Europa.

Uniunea Europeana doneaza 30 milioane de euro pentru lupta impotriva Ebola

Uniunea Europeana doneaza 30 milioane de euro pentru lupta impotriva Ebola in Africa de Vest, a anuntat joi la New York Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene. Barroso a anuntat in cadrul unei.

25 milioane de euro pentru dotarea laboratoarelor medicale

Ministerul Fondurilor Europene aloca 25 milioane de euro pentru dotarea laboratoarelor si centrelor de cercetare in domeniul medical din Romania.

SNR: Implementarea tranzitiei la TV digitala are nevoie de o investitie de 60 de milioane de euro

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) va demara procedura de achizitie a echipamentelor necesare pentru tranzitia de la televiziunea analogica terestra la cea digitala terestra, in acest sens avand nevoie de 60 milioane euro, suma ce va fi.

Compania de constructii Bilka din Brasov a investit 2,5 milioane euro anul acesta si estimeaza afaceri de peste 30 milioane euro in 2014

Producatorul de tigla metalica Bilka Steel din Brasov va incheia primele 9 luni ale anului cu o cifra de afaceri de peste 100 milioane de lei, in crestere cu 34 de procente comparativ cu aceeasi perioada a lui 2013. Bilka a investit 2,5 milioane euro in extinderea productiei si estimeaza ca cifra de afaceri va fi de peste 30 miliioane euro in 2014.

Tymbark Maspex Romania are investitii de 77 milioane euro

Reporter: incepand cu anul 1996, Tymbark Maspex Romania s-a dezvoltat continuu. Ce proiecte aveti in derulare ? Krzystof Grabowski: Dorim sa ne dezvoltam si sa vizam permanent si alte segmente unde, pentru moment, nu suntem prezenti.

Afacerile Bilka Steel au ajuns la peste 100 milioane de lei in primele 9 luni

Producatorul brasovean de tigle metalice Bilka Steel a incheiat primele noua luni ale anului cu o cifra de afaceri de peste 100 milioane de lei, in crestere cu 34 de procente comparativ cu aceeasi perioada a lui 2013, arata un comunicat remis astazi redactiei.

Ambasadorul Olandei: Daca Romania nu cheltuie fondurile UE inseamna ca nu are nevoie de ele

Romania are un potential urias de dezvoltare prin agricultura, insa domeniul are nevoie de tehnologii noi, infrastructura, educatie, precum si de o strategie clara, cu investitii si o reformare a sistemului legislativ, cu clarificarea.

Cetateni romani si coreeni, retinuti pentru evaziune si spalare de bani, intr-un dosar cu prejudiciul de peste 2,2 milioane euro

Zece persoane, cetateni romani si germani au fost retinuti intr-un dosar de spalare de bani, intr-un dosar cu prejudiciul de peste 2,2 milioane euro, informeaza Politia de Frontiera.

Lukoil Europe Holdings va majora capitalul rafinariei Petrotel Ploiesti cu 35 milioane euro

Compania Lukoil Europe Holdings BV, actionarul majoritar al rafinariei Petrotel-Lukoil, va majora capitalul social al companiei din Ploiesti cu 153,7 milioane de lei 35 milioane euro), la 455,3 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )