Libnet.ro
UNICEF

14:30

Posta Romana: Cardurile de sanatate au fost predate catre peste 12,26 milioane de asigurati/ Rata de retur este de 7%

Hotnews Hotnews,
 Posta Romana: Cardurile de sanatate au fost predate catre peste 12,26 milioane de asigurati/ Rata de retur este de 7%

Cardurile de sanatate fara de care din acest an nu vor mai putea fi accesate servicii medicale au fost distribuite catre 12,26 milioane de asigurati, a anuntat joi Posta Romana. Mai exact, din cele 13,2 milioane de carduri trimise de CNAS spre distribuire, Posta Romana predat in mana asiguratilor 93% din aceasta cantitate. Persoanele care fie si-au schimbat domiciliul si nu au notificat acest lucru, fie nu s-au prezentat la unitatile Postei Romane pentru a-si ridica documentul de asigurat pot sa o faca, in continuare, asa cum impun regulile CNAS, a mai precizat operatorul postal. continuă pe Hotnews

Posta Romana a distribuit 93% din cardurile de sanatate

Posta Romana a distribuit 93% din cardurile de sanatate catre 12,26 milioane persoane, informeaza Mediafax. Posta Romana, in urma unor eforturi considerabile ale retelei operationale a com.

Posta Romana a distribuit 93% din cardurile de sanatate

Compania Nationala Posta Romana CNPR) a distribuit cardurile de sanatate catre 12,26 milioane persoane, reprezentand 93% din beneficiarii documentelor care atesta calitatea de asigurat in sistemul public de sanatate din tara noastra, a anuntat astazi institutia, intr-un comunicat.

Posta Romana: Peste 12 milioane de romani si-au primit cardul de sanatate

Peste 12 milioane de romani si-au primit cardul de sanatate, document care atesta calitatea de asigurat in sistemul public de sanatate din Romania, a anuntat Compania Nationala Posta Romana, distribuitor al acestor instrumente.

1,2 milioane de asigurati nu si-au primit cardurile de sanatate

Cea mai importanta etapa a contractului de distribuire a cardurilor de sanatate incheiat intre Compania Nationala Posta Romana si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) s-a finalizat, 12,26 milioane de romani primindu-si documentul electronic.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )