Libnet.ro
UNICEF

22:00

Posta Romana va distribui pana la sfarsitul lui octombrie peste 90% din cardurile de sanatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Posta Romana va distribui pana la sfarsitul lui octombrie peste 90% din cardurile de sanatate

Compania Nationala Posta Romana si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) au semnat vineri, la Palatul Victoria, acordul-cadru pentru distribuirea cardurilor de sanatate la nivel national, valoarea contractului fiind de 37,5 milioane lei 8,5 milioane euro), cu o durata de patru ani, dar peste 90% urmeaza sa fie distribuite pana la sfarsitul lunii octombrie. continuă pe Ziarul Bursa

Posta Romana va distribui cardurile de sanatate printr-un contract de 37,5 milioane lei

Compania Nationala Posta Romana si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) au semnat astazi, la Palatul Victoria, acordul-cadru prin care Posta Romana va distribui cardurile de sanatate la nivel national, valoarea totala a contractului fiind de 37,5 milioane de lei, pe o durata de patru ani.

12,5 milioane de asigurati vor primi carduri de sanatate pana la sfarsitul acestui an/Toate serviciile medicale ar urma sa fie validate si decontate doar prin acest card de la 1 ianuarie 2015

Cardul de sanatate, care contine datele de identificare ale asiguratilor care au implinit 18 ani si in baza caruia ar urma sa se deconteze toate serviciile medicale, va incepe sa fie distribuit la nivel national din 20 septembrie prin Posta Romana. In lunile septembrie si octombrie vor fi distribuite cardurile tiparite pentru 12,5 milioane de asigurati. Cardul national va deveni obligatoriu incepand de anul viitor la accesarea oricarui serviciu medical, potrivit Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). Citeste in articol ce este cardul de sanatate si cum se va face distributia lui catre populatie.

Banii soferilor nu sunt buni pentru Posta Romana. Iata ce probleme intampini la achizitionarea rovinietei de la un oficiu postal

Banii soferilor nu sunt buni pentru Posta Romana. Cine vrea sa cumpere rovinieta de la un oficiu postal risca sa piarda vremea degeaba. Sistemele pentru achizitionarea rovinietelor, instalate in oficiile.

Cardurile de sanatate, distribuite de Posta Romana pentru 37,5 mil. lei

Compania Nationala Posta Romana si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate au semnat, vineri, la Palatul Victoria, acordul prin care cardurile de sanatate vor fi distribuite la nivel national, valoarea contractului fiind de 37,5 milioane lei 8,5.

Acord de 37 milioane de lei intre Posta Romana si CNAS, pentru distribuirea cardurilor de sanatate

Posta Romana si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) au semnat, vineri, un acord-cadru pentru distribuirea cardurilor de sanatate la nivel national, relateaza Mediafax. Valoarea contractului este de 37,5 milioane de lei si este incheiat pe patru ani.

Cardurile de sanatate vor fi distribuite la nivel national de Posta Romana, incepand cu 18 septembrie

In doua saptamani, vom incepe sa primim prin Posta cardurile de sanatate. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a semnat chiar astazi la Guvern contractul pentru distribuirea cardurilor catre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )