Libnet.ro
UNICEF

14:30

Posta Romana i-a platit 60.000 de euro unui director concediat

Antena3 Antena3,
Posta Romana i-a platit 60.000 de euro unui director concediat

Compensatii nesimtite pentru un fost director din Posta Romana. Ion Smeeianu, directorul general al Postei Romane, a semnat recent demiterea directorului executiv al directiei juridice, control si resurse umane,. continuă pe Antena3

Sefa directiei juridice din Posta Romana va primi compensatii de 60.000 euro, in urma concedierii

Sefa directiei juridice di Posta Romana, Rosita Alexe,va primi compensatii de 60. 000 euro, dupa ce a fost eliberata din functie, anunta B1TV. Pe data de 14 mai, Ion Smeeianu, directorul general al Postei Romane a semnat o decizie de incetare a contractului colectiv de munca cu Rosita Alexe, director executiv al directiei executive juridice, control si resurse umane, care va primi in schimb o compensatie globala echivalenta cu drepturile banesti la care ar fi avut dreptul pe o perioada de 30 de luni, potrivit unui document obtinut de Hotnews.

20.000 de angajati de la Posta Romana au intrat in greva japoneza. Unii au salarii de 300 de lei pe luna, dar sefii iau 11.000 de euro

Aproximativ 20. 000 de angajati din Posta Romana au intrat in greva japoneza, liderii sindicali amenintand ca daca cererile angajatilor nu vor fi solutionate nici dupa acest protest, vor intra in greva foamei, din aceasta saptamana.

Protest. Zeci de sindicalisti din Posta Romana au pichetat sediul companiei

Zeci de sindicalisti din Posta Romana au protestat, joi, la sediul companiei, cerand ocuparea posturilor vacante si majorarea salariilor cu rata inflatiei pe perioada 2009 - 2014. Liderii sindicali au fost invitati la mai multe discutii in perioada urmatoare pentru gasirea de solutii.

Greva japoneza la Posta Romana

Aproximativ 20. 000 de angajati din Posta Romana sunt marti in greva japoneza, iar liderii sindicali ameninta cu greva foamei daca cererile angajatilor nu vor fi solutionate.

20.000 de angajati din Posta Romana sunt in greva japoneza

Aproximativ 20. 000 de angajati din Posta Romana sunt marti in greva japoneza, liderii sindicali amenintand ca daca cererile angajatilor nu vor fi solutionate nici dupa acest protest, vor intra in greva foamei, din aceasta saptamana.

Zeci de mii de angajati din Posta Romana, in greva japoneza

Zeci de mii de angajati din Posta Romana sunt marti in greva japoneza. Liderii sindicali ameninta ca in cazul in care cererile angajatilor nu vor fi solutionate nici dupa acest protest, vor intra in grev.

Posta Romana a incetat contractul cu sefa directiei juridice, Rosita Alexe, care va primi compensatii de 60.000 euro/Ministerul Comunicatiilor cere Corpului de Control al premierului sa verifice legalitatea compensatiilor din Posta Romana

Ion Smeeianu, directorul general al Postei Romane, a semnat in 14. 2014 o decizie de incetare a contractului colectiv de munca cu Rosita Alexe, director executiv al directiei executive juridice, control si resurse umane, care va primi in schimb o compensatie globala echivalenta cu drepturile banesti la care ar fi avut dreptul pe o perioada de 30 de luni, potrivit unui document obtinut de HotNews. ro. Ministerul Fondurilor Europene a incheiat anul trecut, prin procedura interna, un contract de 600. 000 euro cu Casa de avocatura unde partener este sotul Rositei Alexe. UPDATE2 Ministerul Fondurilor Europene: Nu este vorba despre un contract, ci de un acord-cadru, in cadrul caruia pana in prezent nu a fost semnat niciun contract subsecvent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )