Libnet.ro
UNICEF

06:00

Postarile lui Donald Trump pe Twitter ar putea deveni acte oficiale

Antena3 Antena3,
Postarile lui Donald Trump pe Twitter ar putea deveni acte oficiale

Un congresman democrat a lansat un proiect de lege, poreclit Legea Covfefe, dupa mesajul lui Donald Trump care a starnit atatea discutii, prin care postarile presedintelui SUA pe retelele de socializare. continuă pe Antena3

Presedintele american, Donald Trump, il acuza pe fostul sef al FBI de lasitate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, continua seria atacurilor asupra fostului sef al FBI, James Corney, pe care il acuza, pe Twitter, de lasitate pentru ca ar fi lasat sa ajunga in presa note compromitatoare despre intrevederile lor private .

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Casa Alba de Donald Trump

Trump lui Iohannis: Aplaud curajul dumneavoastra de a lupta impotriva coruptiei si de a apara statul de drept. Sustinem lupta anticoruptie *Iohannis: Romania are azi o democratie solida datorita parteneriatului cu SUA *Liderul de la Casa Alba: Angajez SUA in privinta articolului 5 din Tratatul NATO Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit vineri, la Casa Alba, de omologul sau american, Donald Trump, cu care a discutat timp de o ora. Donald Trump l-a elogiat pe Iohannis, la conferinta de presa comuna sustinuta la Casa Alba, pentru efortul depus de seful statului roman pentru combaterea coruptiei si pentru apararea statului de drept. Sunteti un aliat adevarat, o tara minunata si avem o relatie minunata, a mai spus Trump.

Donald Trump si-a facut aparitia neanuntat la o nunta (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a surprins un cuplu proaspat casatorit facandu-si aparitia la nunta acestora fara sa-i anunte, potrivit Europa FM. Donald Trump si-a facut aparitia neanuntat la.

Donald Trump si-a facut aparitia neanuntat la o nunta. Ce reactie au avut mirii - VIDEO

Presedintele american Donald Trump si-a facut aparitia neanuntat, sambata noapte, in timpul petrecerii de nunta a unui cuplu proaspat casatorit, ce a avut loc la clubul sau Trump National Golf.

Presedintele Donald Trump va vizita Polonia in iulie

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va efectua o vizita in Polonia, in luna iulie, informeaza Reuters. Trump va participa la Wroclaw, pe 6 si 7 iulie, la summitul Initiativei celor Trei Mari,.

Cele mai bune meme cu intalnirea dintre Klaus Iohannis si Donald Trump

Donald Trump si Klaus Iohannis au sustinut ieri o conferinta de presa comuna, dupa ce presedintele nostru a fost primit la Casa Alba. Sunt multe lucruri notabile in aceasta intalnire, cum ar fi faptul ca Iohannis este mai cursiv in engleza decat in romana sau ca a tinut un discurs liber, in timp ce Trump [].

Cadou neasteptat de ziua presedintelui american: Donald Trump va avea propriul sat!

O organizatie nonguvernamentala a anuntat marti ca intentioneaza sa acorde unui sat din India numele presedintelui american Donald Trump, potrivit DPA, citat de Agerpres. Gestul vizeaza stimularea.

Congresul american pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei / Proiectul il impiedica pe Donald Trump sa relaxeze unilateral presiunea asupra Moscovei

Congresul Statelor Unite pare determinat sa pedepseasca Rusia lui Vladimir Putin pentru ingerintele din campania prezidentiala din 2016, cu un nou proiect de sanctiuni care l-ar impiedica pe presedintele Donald Trump sa relaxeze unilateral presiunea asupra Moscovei, scrie AFP.

Donald Trump critica decizia justitiei de a confirma suspendarea decretului sau antiimigratie

Donald Trump, a criticat decizia Curtii de Apel din San Francisco de a confirma suspendarea decretului sau antiimigratie. Ei bine, dupa cum era previzibil, Circuitul 9 a comis-o din nou. A decis.

Donald Trump, dat in judecata de procurori pentru conflict de interese. Care sunt acuzatiile aduse presedintelui SUA

Procurori generali democrati au intentat proces contra presedintelui SUA, republicanul Donald Trump, acuzandu-l de incalcarea clauzelor anticoruptie si principiilor statului de drept prin mentinerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )