Libnet.ro
UNICEF

07:00

Postasii ameninta cu proteste din cauza ca nu pot sa isi ia concediu de odihna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Postasii ameninta cu proteste din cauza ca nu pot sa isi ia concediu de odihna

Sindicalistii din Posta Romana ameninta cu declansarea de proteste din cauza faptului ca nu pot sa-si ia concedii de odihna, ei solicitand modificarea unui articol din Codul Muncii care sa permita inlocuirea unor agenti pe perioada determinata, cea de. continuă pe Wall-Street Ro

Morti dusi la groapa cu tractorul, din cauza noroaielor

Mortii din localitatea Fizes, din judetul Caras Severin sunt dusi la groapa cu tractorul, din cauza noroaielor. Drumurile din zona nu au mai fost reparate de peste 30 de ani, iar oamenii care locuiesc in cele 400.

Trump este comparat cu Hitler de catre doi fosti presedinti mexicani, din cauza politicii sale antiimigratie

Trump este comparat cu Hitler de catre doi fosti presedinti mexicani, din cauza politicii sale antiimigratie .

Nissan renunta la aplicatia sa de smartphone din cauza hackerilor

Pe masura ce masinile devin mai conectate, e firesc sa creasca si riscurile expunerii la hackeri. Se pare ca Nissan a simtit asta pe propria piele. Producatorul japonez a inchis complet aplicatia de smartphone pentru masina electrica Leaf, dupa ce un expert in securitate a aratat ca hackerii o pot folosi pentru a controla anumite [].

Grupul Provident se retrage din Slovacia, din cauza legislatiei

Grupul britanic Provident Financial, cea mai mare companie financiara non-bancara activa de pe piata din Slovacia, a decis sa paraseasca aceasta tara din cauza modificarii legislatiei, a declarat, luni, un purtator de cuvant al companiei, informeaza TASR.

Mii de persoane ar putea muri din cauza foametei in zonele asediate din Siria

Privarea fortata de hrana ar putea provoca mii de decese in zonele asediate din Siria, a declarat luni inaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, Zeid Ra 'ad Al Hussein, care a mai spus ca statele trebuie sa-si asume mai degraba responsabilitatea pentru protejarea refugiatilor, decat sa impuna restrictii inumane si nerealiste la frontiere, relateaza AFP si DPA.

Veste alarmanta din sanatate: Peste 30 de oameni au murit din cauza gripei sezoniere

Inca o veste alarmanta vine din sanatate: 12 romani au murit, doar saptamana trecuta, din cauza gripei sezoniere. Astfel, bilantul ajunge la 33 de decese. Medicii sunt ingrijorati de agresivitatea virusului.

Directorul Hugo Boss demisioneaza din cauza vanzarilor slabe

Directorul executiv al casei de moda germane Hugo Boss, Claus-Dietrich Lahrs, demisioneaza dupa opt ani in fruntea companiei, in conditiile in care pretul actiunilor a scazut in urma unui avertisment de profit, generat de vanzarile slabe din China si Statele Unite.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )