Libnet.ro
UNICEF

23:15

Potop in Iran. Cel putin 35 de morti

România Liberă România Liberă,
Potop in Iran. Cel putin 35 de morti

Ploile abundente din ultimele zile au provocat inundatii catastrofale in nord-vestul Iranului, informeaza AFP. continuă pe România Liberă

ATENTAT in ajun de Paste: Cel putin 16 morti dupa un atac asupra unor autobuze, in Siria

Cel putin 16 oameni si-au pierdut viata intr-un atentat cu masina-capcana comis sambata la periferia orasului Alep de un kamikaze in apropierea unui convoi de autobuze care transportau.

Cel putin 16 morti dupa ce un munte de gunoi s-a prabusit in Sri Lanka

Cel putin 16 oameni au murit, peste 10 au fost raniti, iar mai multe case au fost avariate in capitala Sri Lankai, Colombo, unde un munte de gunoi s-a prabusit, a anuntat un purtator de cuvant al armatei si reprezentanti ai serviciilor medicale, relateaza Reuters.

Cel putin 19 morti dupa ce un munte de gunoi s-a prabusit in Sri Lanka

Cel putin 19 oameni au murit, peste 10 au fost raniti, iar mai multe case au fost avariate in capitala Sri Lankai, Colombo, unde un munte de gunoi s-a prabusit, a anuntat un purtator de cuvant al armatei si reprezentanti ai serviciilor medicale, relateaza Reuters.

Coliziune in Mexic intre un camion cisterna si un autocar cu turisti: Cel putin 24 morti (FOTO)

Un accident rutier de proportii a provocat joi o adevarata tragedie pe soselele din sudul Mexicului. Cel putin 24 de persoane au murit arse de vii si alte noua au fost ranite in urma unei coliziuni dintre.

Cel putin 25 de morti in inundatii in Iran VIDEO

Cel putin 25 de persoane au murit si alte 16 sunt date disparute in urma unor inundatii provocate de ploi abundente in patru provincii din nord-vestul Iranului, anunta presa locala citata de AFP.

VIDEO Cel putin 25 de morti in inundatii in Iran VIDEO

Cel putin 25 de persoane au murit si alte 16 sunt date disparute in urma unor inundatii provocate de ploi abundente in patru provincii din nord-vestul Iranului, anunta presa locala citata de AFP.

Coliziune mortala in Mexic intre un camion cisterna si un autocar cu turisti: Cel putin 24 de morti

Cel putin 24 de oameni au pierit arsi de vii si inca noua au fost raniti intr-o coliziune joi intre un camion cisterna si un autocar de turisti mexicani in sudul Mexicului, au anuntat autoritatile, citate de AFP.

Ploile abundente au provocat dezastru in Iran: 35 au murit din cauza inundatiilor, iar alte cateva zeci sunt date disparute

Dezastru in nord-vestul Iranului, unde 35 de oameni au murit din cauza inundatiilor. Ploile abundente au provocat viituri care au maturat totul in cale. Peste o mie de persoane au fost evacuate din zona s.

Tragedie in Sri Lanka: Cel putin 16 oameni au murit si peste 100 de case au fost ingropate dupa prabusirea unui munte de gunoi (VIDEO)

Cel putin 16 oameni au murit si mai mult de o suta de case au fost avariate in capitala Sri Lankai, Colombo. Asta dupa ce un munte de gunoi s-a prabusit peste locuintele oamenilor. Sute de oameni ar putea.

VIDEO Imagini cu momentul exploziei / Mama tuturor bombelor, lansata in premiera de SUA, a ucis cel putin 36 de islamisti / S-a simtit de parca a cazut cerul pe pamant

Cea mai puternica bomba americana ne-nucleara, lansata joi in estul Afganistanului, a distrus un fief muntos al gruparii Stat Islamic si a ucis cel putin 36 de combatanti islamisti, a anuntat vineri guvernul afgan, care sustine ca niciun civil nu si-a pierdut viata in acest atac, scrie AFP. Departamentul american al Apararii a prezentat pe contul sau de Twitter imagini cu momentul in care bomba a lovit pamantul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3062 seconds )