Libnet.ro
UNICEF

05:15

Poveste adevarata de Ziua Marii Negre. A fost odata ca niciodata un baietel pe nume Ocean si o fetita Infinity

Adevărul Adevărul,
Poveste adevarata de Ziua Marii Negre. A fost odata ca niciodata un baietel pe nume Ocean si o fetita Infinity

Coraliei i-a placut dintotdeauna marea, poate si datorita numelui pe care-l poarta. Locul ei preferat este Constanta, desi ea este de la celalalt capat al tarii, din Timisoara. Cand a venit vremea sa devina parinti, Coralia si sotul ei Dani au stiut ce nume vor purta copiii lor. Trebuia sa fie unice, deosebite, sa le imprime destinul si sa ii reprezinte. De Ziua Marii Negre va prezentam povestea unei familii cu onomastica aparte, sub semnul apei. continuă pe Adevărul

Poveste adevarata de Ziua Marii Negre. A fost odata ca niciodata un baietel Ocean si o fetita Infinity

Coraliei i-a placut dintotdeauna marea, poate si datorita numelui pe care-l poarta. Locul ei preferat este Constanta, desi ea este de la celalalt capat al tarii, din Timisoara. Cand a venit vremea sa devina parinti, Coralia si sotul ei Dani au stiut ce nume vor purta copiii lor. Trebuia sa fie unice, deosebite, sa le imprime destinul si sa ii reprezinte. De Ziua Marii Negre va prezentam povestea unei familii cu onomastica aparte, sub semnul apei.

Turcia si Japonia au semnat acordul pentru construirea unei centrale nucleare pe coasta Marii Negre

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan si omologul sau japonez Shinzo Abe au semnat, marti, un acord oficial privind construirea unei centrale nucleare la Sinop, pe coasta Marii Negre, informeaza agentia Anadolu,.

Turcia si Japonia au semnat un acord oficial pentru construirea unei centrale nucleare pe coasta Marii Negre

Premierii Turciei si Japoniei au semnat, marti, un acord oficial privind construirea unei centrale nucleare la Sinop, pe coasta Marii Negre, aceasta urmand sa fie cea de a doua centrala nucleara din Turcia,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )