Libnet.ro
UNICEF

15:00

Povestea celor mai renumite sere de crizanteme: produceau flori pentru toata Moldova. Productia ar putea fi reluata din aceasta vara

Adevărul Adevărul,
Povestea celor mai renumite sere de crizanteme: produceau flori pentru toata Moldova. Productia ar putea fi reluata din aceasta vara

In perioada comunista, vechile sere ale Botosaniului erau cele mai renumite din Moldova, pentru crizantemele care cresteau aici. Dupa 2003, acestea au fost dezafectate si lasate in paragina. Pentru a face economie la bugetul local cu plantatul florilor in oras, Primaria vrea sa le reinfinteze, insa in alta locatie. continuă pe Adevărul

Cele mai renumite sere, care produceau flori pentru toata Moldova, si-ar putea relua productia

In perioada comunista, vechile sere ale Botosaniului erau cele mai renumite din Moldova, pentru crizantemele care cresteau aici. Dupa 2003, acestea au fost dezafectate si lasate in paragina.

Arhitectura revolutionara, colorata, cu forme deosebite. Topul celor mai ciudate cladiri din lume

Cele mai ciudate locuinte din lume sfideaza gravitatia. Au un design iesit din comun, se rotesc, sunt rasturnate si sunt create de arhitecti talentati. Earthporm. com prezinta un top al celor mai ciudate.

Povestea celei mai controversate bucati de autostrada din Romania: Cum s-a ajuns ca lucrarile la ciotul din autostrada A3 care intra in Bucuresti sa fie blocate si neterminate la doi ani si jumatate de la deschiderea circulatiei

In 2007 a fost demarata constructia primilor 19 km din autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, din Capitala si pana la Moara Vlasiei. Opt ani mai tarziu nu doar ca proiectul nu e finalizat, dar lucrarile sunt blocate, contractul pentru primii 3 km e pe cale sa fie reziliat, iar constructorul a trimis in judecata statul roman si cere 88 de milioane de euro despagubiri si costuri suplimentare. Toate acestea la un contract care valora initial 117 milioane de euro, dar a fost modificat de mai multe ori, iar valoarea s-a a fost majorata prin acte aditionale cu peste 30%. HotNews. ro a consultat documentele din dosarul aflat la Tribunalul Bucuresti si a aflat detaliile din spatele contractului esuat pentru ciotul de autostrada construita la campie, dar care ne-a costat mai mult decat una la munte.

Caru' cu vedete: Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit; Delia a ajuns sa cumpere bilete la propriul spectacol; Topul celor mai sexy barbati din lume

Ce familie frumoasa are Cindy Crawford! Cu cateva zile inainte de a implini 49 de ani, Cindy Crawford a fost prezenta la avanpremiera filmului Hospital in the Sky, un documentar emotionant filmat in Peru. Fostul top model a venit insotita de intreaga sa familia sa, sotul si cei doi copii. Moni a vrut sa se asigure ca Ramona nu o va face de ras in Hong Kong. I-a impus reguli stricte! Ramona Gabor se afla de cateva zile in Hong Kong, la invitatia Monicai si a iubitului sau chinez. Inainte de plecare, modelul s-a vazut nevoit sa-si faca bagajele dupa indicatiile surorii ei mai mari.

Topul celor mai bune bancuri despre Caracal, cel mai amuzant oras din toata Oltenia. De ce pun caracalenii steaguri la poarta?

Orasul Caracal se numara printre putinele localitati careia ii sunt dedicate bancuri. Exista rubrici speciale cu bancuri doar cu si despre caracaleni si orasul lor. in cele ce urmeaza va invitam sa va descretiti fruntile cu cele mai reusite bancuri despre fosta capitala a judetului Romanati si locuitorii sai.

FOTO: Topul celor mai vizitate orase din lume

Cele mai vizitate trei orase din lume se afla pe continentul asiatic, iar numarul turistilor ajunge la aproximativ 45 de milioane, scrie Business Insider.

Topul celor mai sexy barbati din lume

Actorul nord-irlandez Jamie Dornan a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume, reusind sa-l invinga pe Benedict Cumberbatch, in cadrul unui sondaj realizat de redactorii revistei britanice Glamour.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )