Libnet.ro
UNICEF

07:00

Povestea din spatele imaginii care a zguduit Europa: Familia copilului de 3 ani gasit mort la malul marii fugea de jihadistii Statului Islamic. Canada le refuzase in iunie cererea de azil

B1 B1,
Povestea din spatele imaginii care a zguduit Europa: Familia copilului de 3 ani gasit mort la malul marii fugea de jihadistii Statului Islamic. Canada le refuzase in iunie cererea de azil

Imaginea unui copil mort adus la tarm de valurile marii a facut miercuri inconjurul presei internationale, fiind preluata de media din intreaga lume Detalii AICI). Iata ca intre timp s-a aflat si povestea. continuă pe B1

Imaginea care a zguduit Europa: Un baietel de 3 ani, imigrant sirian, este adus de valurile Marii Mediterane la tarm, in Turcia

Imaginea unui copil mort adus la tarm de valurile marii a facut miercuri inconjurul presei internationale. Imaginea are un puternic impact emotional, scrie The Independent. Baietelul, despre care presa.

Nu va puteti imagina cat este de greu pentru mine. Povestea imigrantilor fara picioare care vin in Europa

Zeci de sirieni care au ramas fara unul sau ambele picioare parcurg drumul greu spre Europa in carje sau scaune cu rotile, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Nu va puteti imagina cat este de greu pentru mine,.

Cati detinuti muncesc in Romania si cati bani castiga din spatele gratiilor

Aproximativ un sfert dintre detinutii din inchisorile din Romania urmeaza cursuri de calificare si muncesc din spatele gratiilor, iar de 40% din banii castigati se poate bucura cat inca sunt privati de libertate. In medie, un detinut castiga 1. 062 lei.

Business Report: Top 10 firme care nu au platit pentru pamantul folosit de la stat; Criza migrantilor si banii din spatele ei; Romania vs noua criza - la bal sau la spital?

Majorarea datoriei publice - asul din maneca al bancilor centrale. Intr-un discurs tinut in fata Congresului american in data. Inaugurat de Tariceanu, noul pod de la Agigea este inchis. In ziua in care fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus inaugura.

Victor Ponta sustine ca unele prevederi din Codul Fiscal care au fost amanate ar putea fi puse in practica mai devreme de 2017

Premierul Victor Ponta spune ca unele reduceri de taxe care au fost amanate dupa 1 ianuarie 2017, in urma modificarii proiectului de Cod Fiscal, ar putea fi puse in practica mai devreme. Acele masuri care nu au fost scoase din Cod, ci amanate, pe masura ce dovedim cu cifre ca sunt sustenabile putem sa le punem in practica chiar mai devreme de 1 ianuarie 2017. Ma refer la plafonarea la cinci salarii a contributiei la CASS, ma refer la taxa pe constructii, impozitul pe dividende, a declarat Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Victor Ponta: Acele masuri din Codul Fiscal care au fost amanate pot fi puse in practica mai devreme, pe masura ce demonstram cu cifre ca sunt sustenabile (VIDEO)

Premierul Victor Ponta le-a multumit senatorilor miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de guvern pentru ca au aprobat Codul fiscal, precizan ca masurile care au fost amanate pentru anul 2017 ar putea fi.

Noi informatii din dosarul in care au fost retinuti Serban Pop si Alina Bica: Fostul sef al ANAF ar fi cerut o mita de 1,5 milioane de euro, fosta sefa DIICOT a primit mita in locuinta sa

Noi dezvaluiri din dosarul in care fostul sef al ANAF, Serban Pop si fosta sefa a DNA Alina Bica au fost retinuti. Potrivit referatului procurorilor DNA, citat de B1 TV, Serban Pop i-ar fi cerut omului de.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )