Libnet.ro
UNICEF

09:30

Nu va puteti imagina cat este de greu pentru mine. Povestea imigrantilor fara picioare care vin in Europa

Antena3 Antena3,
Nu va puteti imagina cat este de greu pentru mine. Povestea imigrantilor fara picioare care vin in Europa

Zeci de sirieni care au ramas fara unul sau ambele picioare parcurg drumul greu spre Europa in carje sau scaune cu rotile, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Nu va puteti imagina cat este de greu pentru mine,. continuă pe Antena3

intreaga clasa politica este reponsabila pentru actuala situatie dezastruoasa din sanatate

Reprezentantii Aliantei Medicilor au chemat, printr-o postare pe Facebook, romanii din tara si diaspora sa li se alature in campania de informare a opiniei publice despre faptul ca intreaga clasa politica este reponsabila pentru actuala situatie dezastruoasa din sanatate, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Lui Ponta i se cere sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru criza imigrantilor

Daniel Buda, eurodeputat PNL, i-a cerut, luni, lui Victor Ponta sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru a face fata crizei imigrantilor, mai ale ca Romaniei i s-a stabilit o cota de cateva mii de persoane refugiate pe care ar trebui sa le gazduiasca.

Dirijorul Kristjan Jarvi: Pentru mine, Enescu este cu adevarat un Univers

Orchestra Romana de Tineret, dirijata de Kristjan Jarvi 43 de ani), alaturi de Corul Filarmonicii George Enescu si Corul de Copii Radio, au interpretat duminica lucrari de George Enescu, Jean Sibelius si Carl Orff. Celebrul dirijor a oferit un interviu pentru Adevarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2775 seconds )