Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea de dragoste dintre Donald Trump si Melania

ADPM ADPM,
Povestea de dragoste dintre Donald Trump si Melania

Povestea de dragoste dintre Donald Trump si Melania a traversat mai multe etape din anii 1990, cand s-au intalnit prima data, si pana in prezent. continuă pe ADPM

Scrisoarea lui Dorin Cioaba catre Donald Trump: Romii vor sa lucreze la zidul dintre SUA si Mexic. Oferta de executie e la un pret scazut

Autointitulatul rege al romilor din Romania, Dorin Cioaba, i-a transmis o scrisoare presedintelui american Donald Trump in care precizeaza ca romii vor sa munceasca la construirea zidului dintre SUA si Mexic, deoarece acestia nu au de lucru si situatia lor financiara este foarte precara. Mai mult, oferta de executie e la un pret scazut.

Donald Trump a atacat din nou presa americana (AFP)

Donald Trump a lansat sambata, prin Twitter, un atac impotriva a doua dintre cotidienele cele mai respectate in SUA, Washingtonn Post si New York Times, calificandu-le drept necinstite, potrivit AFP.

Donald Trump primeste sprijin din Romania. Dorin Cioaba ii transmite presedintelui american ca romii vor sa munceasca la construirea zidului dintre SUA si Mexic

In contextul in care presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a semnat pe 25 ianuarie ordinul executiv privind construirea unui zid la frontiera dintre Statele Unite ale Americii si Mexic,.

Dorin Cioaba ii propune lui Donald Trump sa le permita romilor sa construiasca zidul de la granita cu Mexicul: Oferta de executie este la un pret scazut datorita faptului ca natiunea roma nu are de lucru

Autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba, i-a transmis o scrisoare presedinelui american Donald Trump, in care ii transmite ca romii si-ar dori sa munceasca la construirea zidului dintre Statele Unite si Mexic, intrucat situatia lor financiara e precara.

Donald Trump, al treilea front de atac impotriva UE, dupa islamul radicalizat si Vladimir Putin - Guy Verhofstadt

Donald Trump a devenit al treilea front de atac impotriva Uniunii Europene, alaturi de islamul radicalizat si Vladimir Putin, afirma Guy Verhofstadt, unul dintre oficialii de rang inalt ai blocului comunitar si negociator sef pentru Brexit din partea Parlamentului European, potrivit Reuters.

Val de REACTII NEGATIVE fata de ordinul anti-imigratie al lui DONALD TRUMP. Artistii au rabufnit: Dezgustator! Ce PORC IMORAL trebuie sa fii...

Mai multi artisti internationali isi exprima dezaprobarea fata de ordinul semnat de Donald Trump prin care se suspenda primirea refugiatilor si impune controale dure pentru cetatenii a sapte tari.

Siria: Alianta kurdo-araba anunta ca a primit in premiera blindate de la administratia Donald Trump

Alianta arabo-kurda care lupta cu jihadistii din gruparea Stat Islamic SI) in Siria a anuntat marti, pentru AFP, ca a primit, pentru prima oara, blindate americane, precum si promisiunea administratiei Donald Trump de mai multa sustinere.

Donald Trump vrea sa taie costurile de achizitie pentru submarinele Marinei SUA

Presedintele Donald Trump a declarat ieri dimineata ca armata are nevoie de mai multe submarine si va incerca sa determine achizitionarea acestora la costuri mai reduse, reluandu-si retorica prin care incearca sa determine companiile din Aparare sa reduce preturile pentru Pentagon, transmite Reuters.

REACTIA Ambasadei SUA privind PROPUNEREA REGELUI TIGANILOR pentru DONALD TRUMP

Scrisoarea lui Dorin Cioaba catre Donald Trump l-a luat prin surprindere pe ambasadorul SUA la Bucuresti. Regele tiganilor i-a transmis presedintelui SUA ca este alaturi de el in demersul construirii.

Donald Trump, nedorit in Marea Britanie. Peste un milion de britanici au semnat o petitie impotriva vizitei presedintelui SUA la Londra

Donald Trump nu este bine primit in Marea Britanie. Peste un milion de britanici au semnat o petitie online pentru a cere anularea vizitei presedintelui Donald Trump in Marea Britanie fiindca acest lucru.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )