Libnet.ro
UNICEF

23:31

Donald Trump, nedorit in Marea Britanie. Peste un milion de britanici au semnat o petitie impotriva vizitei presedintelui SUA la Londra

B1 B1,
Donald Trump, nedorit in Marea Britanie. Peste un milion de britanici au semnat o petitie impotriva vizitei presedintelui SUA la Londra

Donald Trump nu este bine primit in Marea Britanie. Peste un milion de britanici au semnat o petitie online pentru a cere anularea vizitei presedintelui Donald Trump in Marea Britanie fiindca acest lucru. continuă pe B1

Parlamentul de la Londra dezbate pe 20 februarie petitia privind interzicerea vizitei lui Donald Trump in Marea Britanie

Parlamentul de la Londra va dezbate pe 20 februarie petitia privind interzicerea vizitei de stat a presedintelui SUA, Donald Trump, in Marea Britanie.

Donald Trump, pus la colt de primarul Londrei. Edilul solicita SUSPENDAREA vizitei lui Donald Trump in Marea Britanie

Sadiq Khan, primarul Londrei, se declara dezamagit de anumite decizii pe care noul presedinte al SUA le-a luat, punand mai cu seama accentul pe interdictiile de calatorie pe care acestea le-a stabilit.

VIDEO Boris Johnson, despre invitarea lui Trump in Marea Britanie: Si Nicolae Ceausescu a fost primit de Majestatea Sa

Ministrul britanic de Externe Boris Johnson a justificat mentinerea invitatiei adresate presedintelui american Donald Trump de a efectua o vizita de stat in Marea Britanie facand o trimitere la fostul dictator roman Nicolae Ceausescu.

Marea Britanie: O petitie care cere ca Donald Trump sa nu fie invitat de Regina a strans aproape un milion de semnaturi

Aproape un milion de oameni au semnat o petitie care cere retragerea invitatiei adresate presedintelui american Donald Trump de a vizita Londra, scrie Reuters.

VIDEO Mii de oameni protesteaza in Marea Britanie fata de decretul lui Trump privind imigratia

Mii de oameni au iesit in strada luni in Marea Britanie pentru a-i cere presedintelui american Donald Trump sa anuleze ordinul ce le interzice cetatenilor din sapte tari musulmane sa calatoreasca in Statele Unite, relateaza BBC News si ITV.

Donald Trump: Decretul nu e o interdictie care ii vizeaza pe musulmani

Presedintele american Donald Trump a precizat duminica, intr-un comunicat, ca decretul care vizeaza inchiderea frontierelor americane pentru anumiti refugiati si straini nu ii vizeaza in mod special pe musulmani. Precizarile vin in contextul in care, la nivel mondial, se inregistreaza un val de critici la adresa noului lider de la Casa Alba, scrie Agerpres, citand AFP. Sunt peste 40 de tari in lume cu o majoritate musulmana care nu sunt afectate de acest decret, a subliniat liderul de la Casa Alba.

intr-o saptamana, Donald Trump a dat peste cap America

Linii aeriene, companii multinationale si avocati lupta de sambata cu consecintele ordinului presedintelui american care a interzis accesul in SUA cetatenilor din sapte state. Dupa prima saptamana cu Donald Trump la Casa Alba, opozitia democrata sustine ca noul locatar de la Casa Alba a schimbat directia si prioritatile politicii americane din ultimii 75 de ani.

REACTIA Ambasadei SUA privind PROPUNEREA REGELUI TIGANILOR pentru DONALD TRUMP

Scrisoarea lui Dorin Cioaba catre Donald Trump l-a luat prin surprindere pe ambasadorul SUA la Bucuresti. Regele tiganilor i-a transmis presedintelui SUA ca este alaturi de el in demersul construirii.

Povestea de dragoste dintre Donald Trump si Melania

Povestea de dragoste dintre Donald Trump si Melania a traversat mai multe etape din anii 1990, cand s-au intalnit prima data, si pana in prezent.

Val de REACTII NEGATIVE fata de ordinul anti-imigratie al lui DONALD TRUMP. Artistii au rabufnit: Dezgustator! Ce PORC IMORAL trebuie sa fii...

Mai multi artisti internationali isi exprima dezaprobarea fata de ordinul semnat de Donald Trump prin care se suspenda primirea refugiatilor si impune controale dure pentru cetatenii a sapte tari.

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )