Libnet.ro
UNICEF

10:30

Povestea ingerului blond descoperit intr-o tabara de romi. Cum a ramas Maria in Grecia

Antena3 Antena3,
Povestea ingerului blond descoperit intr-o tabara de romi. Cum a ramas Maria in Grecia

Testele ADN au aratat, la finalul saptamanii trecute, ca parintii fetitei blonde descoperita intr-o tabara de romi din Grecia sunt Sasa si Atanas Rusev, un cuplu de romi din Bulgaria. Cei doi au. continuă pe Antena3

Testele ADN au aratat cine sunt adevaratii parinti ai Mariei, ingerul blond descoperit intr-o tabara de romi din Grecia

Testele ADN au confirmat ca parintii fetitei blonde descoperita intr-o tabara de romi din Grecia sunt Sasa si Atanas Rusev, un cuplu de romi din Bulgaria. Anuntul a fost facut de Ministerul bulgar de.

Parintii biologici ai Mariei, 'ingerul blond' descoperit intr-o tabara de romi din Grecia, sunt doi bulgari de etnie roma, arata testele ADN

Sasa si Atanas Rusev, un cuplu de romi din Bulgaria, sunt parintii Mariei, fetita blonda descoperita intr-o tabara de romi din centrul Greciei, arata testele ADN facute publice vineri de catre Ministerul bulgar de Interne, transmite AFP.

Parintii biologici ai Mariei, fata blonda gasita intr-o tabara de romi din Grecia, au fost identificati

Testele ADN au demonstrat ca un cuplu de romi care traieste in Bulgaria sunt parintii biologici ai Mariei, o fata in varsta de 5 ani, blonda, cu ochii albastri, gasita saptamana trecuta intr-o tabara de romi din Grecia, a anuntat, vineri seara, Ministerul de Interne din Bulgaria, potrivit CNN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )