Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea lansarii celui mai controversat joc video intr-un film BBC [VIDEO]

Playtech Playtech,
Povestea lansarii celui mai controversat joc video intr-un film BBC [VIDEO]

Titlul de cel mai controversat joc video al tuturor timpurilor a fostcastigatde GTA, iar cei de la BBC s-au gandit sa creeze un film pe margineapovestii. La cat de agresive si insensibile in esenta au devenit cele mai multe experiente virtuale actuale, aproape ca nu-si mai aduce nimeni aminte primul joc video care a dat [] Povestea lansarii celui mai controversat joc video intr-un film BBC [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Povestea lansari celui mai controversat joc video intr-un film BBC [VIDEO]

Titlul de cel mai controversat joc video al tuturor timpurilor a fostcastigatde GTA, iar cei de la BBC s-au gandit sa creeze un film pe margineapovestii. La cat de agresive si insensibile in esenta au devenit cele mai multe experiente virtuale actuale, aproape ca nu-si mai aduce nimeni aminte primul joc video care a dat [] Povestea lansari celui mai controversat joc video intr-un film BBC [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un joc video recent lansat il citeaza pe Emil Cioran

Jocul Metal Gear Solid V: The Phantom Pain aduce un omagiu filosofului roman Emil Cioran, oferind un citat din lucrarea sa Marturisiri si anateme in video-ul introductiv.

Brico Depot sarbatoreste finalizarea procesului de transformare a magazinelor achizitionate in 2013 si anunta deschiderea oficiala a celui mai nou depozit, Brico Depot Baneasa

Brico Depot, parte a grupului Kingfisher, lider european pe piata de DIY si home improvement, si al treilea ca marime la nivel mondial, sarbatoreste in aceasta toamna finalizarea procesului de transformare a celor 15 magazine achizitionate in 2013. Cel mai nou depozit, Brico Depot Baneasa, va avea deschiderea oficiala pe 4 septembrie, la ora 07:00.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )