Libnet.ro
UNICEF

15:00

Povestea unui campion mondial la box.indemnul lui Cristian Ciocan catre studentii galateni: Sa se dedice sportului si sa mai lase tabletele!

Adevărul Adevărul,
Povestea unui campion mondial la box.indemnul lui Cristian Ciocan catre studentii galateni: Sa se dedice sportului si sa mai lase tabletele!

Licentiat in Educatie Fizica si Sportiva, la Universitatea Dunarea de Jos din Galati, in 2014,Cristian Ciocan28 de ani) este unul dintre cei mai temuti boxeri de categorie grea din lume. Adversarii il stiu de Hammer, sau Ciocanul. continuă pe Adevărul

Sunt flamand! Lucian Bute viseaza sa fie din nou campion mondial la box

Lucian Bute si-a pierdut centura de campion mondial la box profesionist in 2012, dupa ce a fost invins de Carl Froch, dar nu a abandonat ideea de a redeveni ce a fost.

Sunt flamand dupa un nou titlu ca atunci cand eram mai tanar: Lucian Bute viseaza sa fie din nou campion mondial la box

Lucian Bute a ramas fara centura de campion mondial la box profesionist in momentul in care a fost invins de Carl Froch, in 2012, insa nu a abandonat ideea de a redeveni ceea ce a fost,.

Povestea unui business care intra in piele, creat de un roman dintr-o nemultumire

Ma dusesem sa fac ceva frumos si am ramas cu ceva cu care sa-mi fie rusine. Asa incepe povestea unui tanar roman care a reusit sa transforme o nemultumire intr-un business care intra in piele - un salon de tatuaje.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )