Libnet.ro
UNICEF

01:06

POZA ZILEI. Bucharest International Air Show (BIAS)

România Liberă România Liberă,
POZA ZILEI. Bucharest International Air Show (BIAS)

Bucharest International Air Show BIAS) a debutat sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul Baneasa din Capitala. Evenimentul reuneste la cea de-a VIII-a editie 100 de aeronave civile si militare in evolutii aeriene si expuse publicului, precum si 250 de piloti si parasutisti din noua tari. continuă pe România Liberă

Spectacol pe cerul Bucurestiului. Acrobatii aeriene, efecte pirotehnice, muzica si lumini, la Bucharest International Air Show

Peste 250 de piloti si parasutisti din Romania, Spania, SUA, Ucraina, Cehia, Grecia si Bulgaria participa la cea de-a opta editie a Bucharest International Air Show BIAS), de pe Aeroportul Aurel Vlaicu Baneasa. Cel mai mare show aerian din Romania include acrobatii cu aeronave de lupta, efecte pirotehnice, muzica si lumini, potrivit News. ro.

REPORTAJ VIDEO Spectacol pe cer si in buzunare. Spaga la cel mai mare show aerian din Romania

Bucharest International Air Show BIAS) este cel mai mare show aerian din Romania, aflat deja la cea de-a opta editie. Sub ochii ingaduitori ai organizatorilor, o echipa de militari straini a inceput sa ceara bani vizitatorilor, pentru a le permite acestora accesul in interiorul unuia dintre cele mai populare avioane de lupta din lume.

Fa-ti selfie la BIAS 2016 si te vezi la televizor. Cel mai mare show aerian din Romania are loc sambata

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Spectacol aviatic pe aeroportul Baneasa. Intrarea la BIAS este libera!

Cea de-a opta editie a Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition, spectacol aviatic organizat sambata pe aeroportul Baneasa, reuneste 100 de aeronave civile si militare, dar si peste 250 de piloti si parasutisti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )