Libnet.ro
UNICEF

00:08

Pozitie ferma in Iran: Un atac militar impotriva Siriei, ILEGAL

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pozitie ferma in Iran: Un atac militar impotriva Siriei, ILEGAL

Ministrul iranian de Externe Mohammad Javad Zarif a afirmat, intr-o vizita la Bagdad, ca un atac militar impotriva Siriei ar fi ilegal conform Cartei ONU, relateaza AFP, citat de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Un atac militar impotriva Siriei ar fi ilegal conform Cartei ONU, apreciaza Teheranul

Ministrul iranian de Externe Mohammad Javad Zarif a afirmat duminica, intr-o vizita la Bagdad, ca un atac militar impotriva Siriei ar fi ilegal conform Cartei ONU, scrie AFP. Nu stiu de ce cei.

Pentagonul pregateste atacuri impotriva Siriei mai lungi decat s-a prevazut

Pentagonul pregateste atacuri impotriva Siriei mai lungi si mai intense decat s-a prevazut, acestea urmand sa dureze trei zile, a relatat astazi cotidianul Los Angeles Times, citat de AFP.

Rebelii sirieni pregatesc un atac chimic impotriva Israelului

Adversarii regimului lui Bashar Al-Assad intentioneaza sa lanseze un atac chimic impotriva Israelului de pe teritoriul controlat de guvernul sirian, arata presa straina.

Americanii pregatesc razboiul de trei zile impotriva Siriei.

Primele date referitoare la planurile SUA de atac asupra Siriei arata ca razboiul ar putea sa dureze trei zile, Pentagonul pregatind lovituri cu ajutorul aviatiei, arata publicatia Los Angeles Times, stire preluata de Agerpres. Astfel, Casa Alba ar fi cerut realizarea unei liste cu cel putin 50 de tinte care ar putea fi vizate de aceste atacuri. Pe langa atacul din aer, un altul ar urma de pe mare, avand in vedere ca in apropierea Siriei se afla cinci distrugatoare americane, de pe acestea .

Bashar al-Assad avertizeaza SUA: in caz de atacuri impotriva Siriei, asteptati-va la orice

Presedintele sirian Bashar al-Assad a avertizat Statele Unite, luni, impotriva oricarui atac contra regimului sau, cerand Washingtonului sa se astepte la orice in caz de actiune. Trebuie sa va.

Oficial rus: Imaginea lui Obama va fi distrusa de atacul de trei zile impotriva Siriei

Aleksei Puskov, presedintele Comitetului pentru afaceri internationale in Duma de Stat, a declarat ca imaginea presedintelui SUA, Barack Obama, va fi distrusa in trei zile de bombardamentele asupra Siriei, potrivit presei internationale.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )