Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rebelii sirieni pregatesc un atac chimic impotriva Israelului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rebelii sirieni pregatesc un atac chimic impotriva Israelului

Adversarii regimului lui Bashar Al-Assad intentioneaza sa lanseze un atac chimic impotriva Israelului de pe teritoriul controlat de guvernul sirian, arata presa straina. continuă pe Ziarul Bursa

Pozitie ferma in Iran: Un atac militar impotriva Siriei, ILEGAL

Ministrul iranian de Externe Mohammad Javad Zarif a afirmat, intr-o vizita la Bagdad, ca un atac militar impotriva Siriei ar fi ilegal conform Cartei ONU, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Un atac militar impotriva Siriei ar fi ilegal conform Cartei ONU, apreciaza Teheranul

Ministrul iranian de Externe Mohammad Javad Zarif a afirmat duminica, intr-o vizita la Bagdad, ca un atac militar impotriva Siriei ar fi ilegal conform Cartei ONU, scrie AFP. Nu stiu de ce cei.

Sunt rebelii sirieni condusi de Al-Qaeda? Liderii opozitiei sustin ca acesta este un mit promovat de Al-Assad

Washingtonul este amplu criticat atat pe plan extern, cat mai ales intern din cauza sprijinului acordat rebelilor sirieni, despre care se spune ca sunt coordonati de gruparea terorista Al-Qaeda.

Sunt rebelii sirieni condusi de al-Qaeda? Liderii opozitiei sustin ca acesta este un mit promovat de Assad

Washingtonul este amplu criticat atat pe plan extern, cat mai ales intern din cauza sprijinului acordat rebelilor sirieni, despre care se spune ca sunt coordonati de gruparea terorista al-Qaeda. Liderii fortelor rebele sustin insa ca acesta este un mit creat de presedintele Bashar al-Assad pentru a-si argumenta decizia de a nu veni la masa negocierilor cu cei care, de peste doi ani, lupta pentru a-l inlatura de la putere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )