Libnet.ro
UNICEF

20:30

Practic, toate hotelurile si pensiunile din Delta sunt in pragul insolventei

România Liberă România Liberă,
Practic, toate hotelurile si pensiunile din Delta sunt in pragul insolventei

Asociatia de Management al Destinatiei Turistice Delta Dunarii AMDTDD) sustine ca 98% dintre hotelu. continuă pe România Liberă

Asociatia Delta Dunarii: 98% dintre hotelurile si pensiunile din Delta vor intra in insolventa in cel mult doua luni, daca Guvernul nu le sprijina

Asociatia de Management al Destinatiei Turistice Delta Dunarii AMDTDD) sustine ca 98% dintre hotelurile si pensiunile din Delta vor intra in insolventa, in cel mult doua luni, daca Guvernul nu le sprijina acum.

AGENTIILE DE PRESA: Guvernul german cere carantina obligatorie pentru toate persoanele venite din strainatate

Cabinetul de criza al guvernului german pentru combaterea coronavirusului a recomandat luni instituirea carantinei obligatorii de 14 zile pentru cetatenii reveniti din strainatate, relateaza agentiile DPA si AFP.

679 de romani din Diaspora sunt infectati cu coronavirus. 38 au murit, dintre care unul aflat in Suedia, tara ce a respins masurile drastice anti-COVID-19

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, joi, ca 679 de cetateni romani care locuiesc acum in strainatate sunt infectati cu coronavirus, cei mai multi dintre ei fiind in Italia - 418. De la inceputul.

Marturisire tulburatoare a unui medic rezident trimis la spitalul din Suceava: Sunt sigur ca ma voi infecta, dar e nevoie de noi acolo!

Noi medici din Iasi vor pleca la Suceava pentru a se alatura cadrelor medicale care se lupta deja cu numar mare de pacienti infectati cu coronavirus. in pofida situatiei dificile pe care o vor gasi acolo, acestia sunt optimisti si increzatori ca vor reusi sa-si duca cu bine la indeplinire misiunea.

Doua regiuni din Romania sunt printre cele mai performante in agricultura, la nivelul UE

Conform datelor publicate de Eurostat, doua dintre judetele Romaniei sunt printre regiunile din UE c.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )