Libnet.ro
UNICEF

01:06

Prahova: Evaziune de peste 100 milioane euro; administratorul Tehnologica Radion a fost retinut

Hotnews Hotnews,
 Prahova: Evaziune de peste 100 milioane euro; administratorul Tehnologica Radion a fost retinut

Doua persoane au fost retinute, luni, iar alte cinci au fost puse sub control judiciar, fiind cercetate pentru evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro. continuă pe Hotnews

Administratorul Tehnologica Radion a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala de 100 milioane euro

Administratorul societatii Tehnologica Radion Bucuresti, Theodor berna, a fost retinut pentru 24 de ore, luni, alaturi de o alta persoana, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de peste o suta de milioane de euro, de catre Parchetul Curtii de Apel Ploiesti, informeaza Mediafax.

Seful Wienerberger vrea sa obtina 100 milioane de euro pana in 2016 din vanzarea unor active

2014 ar putea fi inca un an dificil pentru unele state din Europa Centrala si de Est, inclusiv Ungaria, fostele state iugoslave, Cehia si Slovacia, a avertizat seful Wienerberger.

Noi extrageri la Loto6/49. Premiul cel mare este de peste 4,6 milioane euro

Duminica vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 4,65 milioane euro la Loto 6/49 si de peste 3,2 milioane euro la Joker.

Numerele extrase la Loto. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de peste 4,6 milioane euro

Duminica au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 4,65 milioane euro la Loto 6/49 si de peste 3,2 milioane euro la Joker.

Siemens a investit 4,5 milioane euro intr-un centru IT la Cluj. Va angaja peste 200 de persoane in 3 ani

Siemens a investit 4,5 milioane euro intr-un nou centru de cercetare si dezvoltare in Romania, la Cluj-Napoca, care va opera sub brandul companiei subsidiare Evosoft si unde intentioneaza sa angajeze peste 200 de persoane in urmatorii trei ani.

Vanzarile de bunuri de folosinta indelungata au crescut cu 17% in trimestrul doi, la 420 milioane euro

Vanzarile de bunuri de folosinta indelungata au urcat cu 17% in trimestrul al doilea, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 420 milioane euro, majoritatea categoriilor inregistrand cresteri, potrivit datelor GfK citate de Mediafax, care arata ca este foarte probabil ca trendul ascendent sa continue. Cu exceptia segmentului foto, toate categoriile au crescut in trimestrul al doilea din 2014. Totusi, ritmul de scadere al pietei foto s-a micsorat, ajungand la putin peste -18%. Cea mai mare crestere in valoare 29%) a fost generata de sectorul de Telecom, care a atins 128 de milioane de euro, acesta fiind cel mai mare segment din trimestrul doi. Electronicele au avut o perioada remarcabila, crescand cu aproape 27%, urmate de electrocasnice mari, electrocasnice mici, IT si imprimante, functionale si consumabile , arata rezultatele studiului GfK TEMAX pentru Romania.

Theodor Berna, administratorul Tehnologica Radion a fost retinut

Numele firmei Tehnologica Radion apare in rechizitoriul intocmit de procurori in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu estimat la 35 de milioane de euro, insa in acest dosar in care 35 de persoane - fizice si juridice - au fost trimise in judecata in martie 2014 nici Tehnologica Radion, nici reprezentantii acestei firme nu au fost inculpati .

Tranzactii de peste 200 milioane lei pe BVB in saptamana 7-14 august

Valoarea tranzactionata totala pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in intervalul 7-14 august a fost de 206,35 milioane lei, dintre care schimburile cu actiuni au cumulat 199 milioane lei, cu 50,02% mai mult fata de saptamana precedenta, potrivit celui mai recent buletin Puls Capital trimis redactiei.

Amenzi de peste 12 milioane de lei, date intr-o saptamana de politisti

Amenzi de aproape 12,5 milioane de lei au fost date de politisti, intr-o saptamana, cele mai multe fiind aplicate pentru incalcarea Codului rutier, odata cu retinerea a 2. 142 de permise de conducere si a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )