Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prahova: Un ofiter a fost schimbat din functie, dupa ce doi politisti din subordine au oprit neregulamentar masina

Hotnews Hotnews,
 Prahova: Un ofiter a fost schimbat din functie, dupa ce doi politisti din subordine au oprit neregulamentar masina

Un ofiter aflat la conducerea Biroului Drumuri Nationale din cadrul Serviciului Rutier a fost schimbat din functie, dupa ce doi politisti au oprit neregulamentar masina de serviciu, relateaza Mediafax. Cei doi au oprit autospeciala de Politie pe o banda de decelerare in zona Centura de Vest a orasului Ploiesti. continuă pe Hotnews

Michele Uva, vicepresedintele UEFA, a demisionat din functie. Motivul, dezvaluit de fostul oficial

Michele Uva a demisionat din functia de vicepresedinte al UEFA. Italianul a declarat ca a luat aceasta decizie pentru a se orienta si catre alte oportunitati. Am demisionat din functie de.

Constantin Zamfirescu a fost externat din spital. Actorul din serialul Trasnitii trece prin momente grele, insa ramane optimist (VIDEO)

Actorul Constantin Zamfirescu a fost externat din spital, joi, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala de extirpare a unui rinichi afectat de o tumoare canceroasa. Chiar daca a recunoscut ca trece.

FLORIN CITU: Deficitul bugetar a urcat la 6,36% din PIB, dupa primele noua luni din 2020

Executia bugetului general consolidat s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2020 cu un deficit de 67,27 miliarde de lei, a anuntat ieri Florin Citu, ministrul de Finante. Deficitul pe primele noua luni este cu peste 12,5 miliarde de lei mai mare decat cel din primele opt luni din an, de 54,77 miliarde de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )