Libnet.ro
UNICEF

09:00

Prahova: Patru localitati sunt izolate, iar 7.000 de consumatori au ramas fara curent electric

B1 B1,
Prahova: Patru localitati sunt izolate, iar 7.000 de consumatori au ramas fara curent electric

Situatie dramatica in judetul Prahova. Nu mai putin de 7. 000 de oameni din comunele Baba Ana, Salciile, Boldesti Gradistea si Falca sunt izolati, dupa ce autoritatile au inchis drumurile judetene, din. continuă pe B1

Armata intervine in Prahova: Patru localitati sunt izolate

Armata intervine, duminica, in judetul Prahova, unde patru localitati sunt izolate si peste 7. 000 de oameni au ramas fara curent electric, relateazaB1 TV. MApN a trimis in acest judet mai multe TABu-ri.

Prahova: Patru localitati izolate, drumuri inchise sau restrictionate si mii de locuitori fara curent electric

Patru localitati din judetul Prahova sunt izolate, duminica, dupa ce drumurile de acces au fost blocate din cauza viscolului, doua drumuri nationale si patru drumuri judetene sunt inchise total sau partial, iar aproape 7. 000 de consumatori sunt nealimentati cu energie electrica.

Peste 12.000 de prahoveni nu au electricitate, iar patru localitati sunt izolate. A fost solicitata interventia Armatei

Peste 12. 000 de consumatori din mai multe localitati din Prahova nu au energie electric, iar locuitorii din patru comune sunt izolati de lume. Autoritatile judetene au cerut si au obtinut interventia Armatei.

Galati: Trei localitati sunt izolate, iar 11 drumuri judetene sunt blocate

In urma caderilor de zapada din ultimele ore, trei localitati din judetul Galati sunt izolate, duminica, in timp ce circulatia este blocata pe un drum national si pe 11 tronsoane de drumuri judetene din.

Prefectul de Braila cere sprijinul Armatei: 11 localitati sunt izolate

Prefectul de Vrancea, Gheorghi Obreja, a cerut sprijinul armatei, duminica, in contextul in care cateva mii de oameni din 11 localitati din judetul Braaile sunt complet izolati, relateaza Mediafax. Obreja.

Prahova: Trei localitati izolate dupa ce drumurile au fost inchise din cauza viscolului

Trei localitati din judetul Prahova sunt izolate, sambata, dupa ce drumurile de acces au fost blocate din cauza zapezii si a vantului puternic, doua persoane, printre care un copil, fiind transportate la spital cu vehicule senilate, informeaza Agerpres.

Aproximativ 7.000 de persoane sunt IZOLATE in Prahova

Aproximativ 7. 000 de persoane din trei comune ale judetului Prahova sunt izolate, sambata dupa-amiaza, dupa ce autoritatile au inchis, din cauza viscolului puternic, drumurile judetene care duc catre.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )