Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preda, Miscarea Populara: Modificarea Constitutiei si regionalizarea vor diviza tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Preda, Miscarea Populara: Modificarea Constitutiei si regionalizarea vor diviza tara

Membrii Fundatiei Miscarea Populara sunt ingrijorati de faptul ca proiectele de modificare a Constitutiei si de regionalizare vor duce la divizarea Romaniei, a declarat, sambata, la Alba Iulia, presedintele fundatiei, Marian Preda. continuă pe Wall-Street Ro

Fundatia Miscarea Populara: Modificarea Constitutiei si regionalizarea vor duce la divizarea Romaniei

Membrii Fundatiei Miscarea Populara sunt ingrijorati de faptul ca proiectele de modificare a Constitutiei si de regionalizare vor duce la divizarea Romaniei, a declarat, sambata, la Alba Iulia,.

Marian Preda, Miscarea Populara: Proiectele de modificare a Constitutiei si de regionalizare vor duce la divizarea tarii

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca membrii Fundatiei Miscarea Populara sunt ingrijorati de faptul ca proiectele de modificare a Constitutiei si de regionalizare vor duce la divizarea Romaniei.

Marian Preda avertizeaza: Modificarea Constitutiei si regionalizarea vor duce la divizarea Romaniei

Proiectele de modificare a Constitutiei si regionalizarea vor duce la divizareaRomaniei, a avertizat, sambata presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, scrie Mediafax. Din discutii rezult.

Membru fondator Miscarea Populara: Fara contestatii, in 6-8 luni cred ca va fi ...

Consilierul prezidential Cristian Hrituc, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, spune ca, daca va exista un parcurs lin, fara contestatii, in sase-opt luni se va putea vorbi despre Partidul Miscarea Populara, iar pana la sfarsitul lunii iunie se va reusi strangerea semnaturilor necesare, scrie Mediafax. Membrii fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara - Marian Preda, Cristian Diaconescu, Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Cristian Hrituc si Georgeta Condur - au participat, .

Diaconescu: Miscarea Populara deranjeaza deoarece tulbura linistea din mediul politic.

Cristian Diaconescu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca se asteapta ca inregistrarea partidului sa dureze, avand in vedere pasiunile si impotrivirea de pe tot spectrul politic in privinta formatiunii, care tulbura linistea din mediul politic, potrivit Mediafax. Cristian Diaconescu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca Miscarea Populara deranjeaza deoarece a inceput sa tulbure linistea din mediul politic, motiv pentru care se .

Partidul Miscarea Populara ar putea sa apara abia anul viitor

Fundatia Miscarea Populara s-ar putea transforma in partid abia anul viitor, sustin reprezentantii acesteia, care spun ca principala problema nu este strangerea de semnaturi, care ar fi gata la finalul acestei.

Basescu: Dupa ce imi termin mandatul, voi sustine si partidul Miscarea Populara

Presedintele Traian Basescu a anuntat, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca dupa terminarea mandatului prezidential se va implica in sustinerea partidului Miscarea Populara.

Cristian Diaconescu: Miscarea Populara a tulburat linistea din mediul politic

Cristian Diaconescu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca se asteapta ca inregistrarea partidului sa dureze, avand in vedere pasiunile si impotrivirea de.

Pauza de ras cu TimesNewRoman.ro: UDMR e de acord cu modificarea Constitutiei, cu conditia sa fie redactata in limba maghiara

Cercetatorii vasluieni au lansat o aplicatie care iti spune ce vecin are bautura in casaS-a dovedit stiintific: Daca te uiti la emisiunile lui Maruta nu iei BaculDecizia UEFA, asteptata cu emotie de suporteri: Vream sa aflam daca mai tinem sau nu cu SteauaUDMR e de acord modificarea Constitutiei, cu conditia sa fie redactata in limba maghiaraPentru ca e prea urata, statuia lui Avram Iancu din Cluj va fi rebotezata Karoly RobertScandal sexual fara precedent la Politehnica! Student la Calculatoare, banuit ca ar fi facut sex.

Consilierii lui Traian Basescu, la Sibiu: Partidul Miscarea Populara ar putea fi infiintat in 6-8 luni

Marian Preda, presedintele Miscarii Populare, impreuna cu consilierii prezidentiali Cristain Diaconescu, Daniel Funeriu, Sebastian Lazaroiu si Cristian Hrituc au fost prezenti, duminica, la Sibiu, unde au lansat filiala locala a Miscarii Populare.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )