Libnet.ro
UNICEF

10:00

Prefectul inzapezit si-a scris demisia din functie

Antena3 Antena3,
Prefectul inzapezit si-a scris demisia din functie

Prefectul de Braila, Gheorghi Obreja, care a fost inzapezit doua zile in localitatea Gemenele, in timp ce in judet erau izolate zeci de sate din cauza viscolului si zapezii, si-a scris demisia din functie,. continuă pe Antena3

Elena Udrea isi da demisia din PDL, dupa ce surse anuntau o eventuala EXCLUDERE a sa din partid

10 - Elena Udrea isi da demisia din PDL, dupa ce, in cursul zilei de astazi, surse anuntau ca ar putea fi exclusa din partid, sambata, la sedinta Biroului Permanent al PDL. Udrea i-a spus despre in.

Surse: Chiuariu si-a dat demisia din fruntea Comisiei Juridice.

Senatorulliberal Tudor Chiuariu si-a dat demisia din functia de presedinte al Comisiei Juridice, conform unor surse citate de B1. ro. Chiuariu a fost condamnat de ICCJ la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul Posta Romana, alaturi de fostul ministru al Comunicatiilor Zsolt Nagy, care a primit patru ani de inchisoare cu suspendare. Citeste si: Chiuariu vorbeste de CEDO, nu si de demisie Pentru Nagy, instanta suprema a dispus un termen de incercare de opt ani, iar pentru .

UPDATE. Udrea, dupa demisia din PDL: Democrat-liberalii s-au dezis de Traian Basescu. ...

UPDATE: Elena Udrea a declarat, joi, ca este de parere ca Partidul Miscarea Populara este un proiect politic de succes si ca in PDL exista un curent care s-a dezis, in ultimul timp, de propria istorie de succes, de lucrurile bune care s-au facut in guvernarea Boc si s-a dezis de Traian Basescu. Elena Udrea a demisionat din PDL si s-a inscris in Partidul Miscarea Populara. Cititi declaratiile Elenei Udrea si ale lui Eugen Tomac, presedintele PMP, in format LIVE TEXT: Eugen Tomac- Fortele .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )