Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prejudicii de peste 1 miliard de euro identificate de ANAF in primele cinci luni

Hotnews Hotnews,
 Prejudicii de peste 1 miliard de euro identificate de ANAF in primele cinci luni

Inspectia Fiscala din cadrul ANAF a identificat in primele cinci luni ale anului prejudicii aferente sesizarilor penale de peste 1 miliard de euro 4,86 miliarde lei), in crestere cu aproximativ 87% fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) intr-un comunicat difuzat luni. continuă pe Hotnews

Prejudicii aferente sesizarilor penale de peste 1 miliard euro

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) informeaza ca Inspectia Fiscala a identificat prejudicii aferente sesizarilor penale de peste 1 miliard de euro, in primele cinci luni din 2015, arata un comunicat transmis redactiei.

Prejudicii fiscale de peste un miliard de euro au fost identificate de ANAF in primele cinci luni din acest an

Prejudiciile aferente sesizarilor penale lansate de Inspectia Fiscala din cadrul ANAF in primele cinci luni insumeaza peste un miliard de euro, anunta Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

Turismul de afaceri, in ascensiune in Romania: Strainii ne-au adus peste un miliard de lei in primele trei luni ale anului

Turismul de afaceri se afla pe o panta ascendenta in Romania, in contextul in care tot mai multi straini incep sa cheltuie mai multi bani in tara noastra. Peste un miliard de lei ne-au adus cei de peste ho.

Un sofer care transporta tigari de contrabanda de peste 70.000 euro a fost retinut

Un barbat care facea contrabanda cu tigari a fost retinut dupa ce a fost prins de politisti ca transporta peste 450. 000 de tigari de contrabanda in valoare de 74. 000 de euro. Le transporta cu o.

Sofer prins cu tigari de contrabanda de peste 70.000 euro

Un tanar de 34 de ani a fost retinut, vineri, dupa ce a fost prins de politisti transportand cu o autoutilitara neinmatriculata peste 450. 000 de tigari de contrabanda, in valoare de 74. 000 de euro .

Politistii din Bihor au confiscat peste 1 milion euro, proveniti din fapte de coruptie

Politistii din Bihor au descoperit si confiscat peste un milion de euro susceptibili a proveni din fapte de coruptie, in urma a 36 de perchezitii, arata un comunicat al Politiei Romane.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )