Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politistii din Bihor au confiscat peste 1 milion euro, proveniti din fapte de coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politistii din Bihor au confiscat peste 1 milion euro, proveniti din fapte de coruptie

Politistii din Bihor au descoperit si confiscat peste un milion de euro susceptibili a proveni din fapte de coruptie, in urma a 36 de perchezitii, arata un comunicat al Politiei Romane. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO VIDEO Viata de medic: peste 700 de spagi primite in doua saptamani de la pensionarii de boala, si peste 1 milion de euro in conturi

Cinci medici si cinci asistenti au ajus dupa gratii, ei fiind prinsi de politistii bihoreni in timp ce luau mita de la pensionarii de boala sau de la cei care urmau sa se pensionez pe caz de boala. in urma perchezitiilor, la cabinetele acestora, in autoturisme sau la locuintele de domiciliu au fost gasite sume fabuloase. Mai exact, peste 1 milion de euro.

Suceava: Politistii au confiscat peste 100.000 tigarete de contrabanda

Politistii din Suceava au confiscat, in urma a doua controale rutiere, peste 100. 000 de tigarete netimbrate, care erau transportate cu autoturismele personale, ascunse in locuri special amenajate, arata un comunicat al Politiei.

Matrita dacica din bronz, folosita pentru crearea bijuteriilor, expusa la Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane din Deva. Valoarea ei este de peste un milion de euro (FOTO)

Matrita dacica din bronz de la Sarmisegetuza, in valoare de peste un milion de euro, va putea fi admirata la Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane din Deva. Potrivit stirileprotv. ro, matrita beneficiaza de.

Karcher va investi peste 20 milioane euro intr-o fabrica de aspiratoare la Curtea de Arges

Compania germana Karcher va construi o fabrica de echipamente de curatenie la Curtea de Arges, cu o suprafata de 22. 000 metri patrati, unde va produce in special aspiratoare de uz casnic si profesional, unitatea urmand sa fie deschisa la mijlocul anului viitor,dupa o investitie de peste 20 milioane euro.

Institutul Cultural Roman cumpara bilete de avion de peste un milion de euro

Institutul Cultural Roman ICR) a incheiat un acord-cadru cu 6 agentii de turism pentru achizitia unor bilete de avion cu o valoare totala de peste 900. 000 de euro, fara TVA. Aceste bilete ar fi necesare desfasurarii in bune conditii a.

Prima drona din Romania asigurata pentru daune pana la 1 milion euro

Compania de asigurari CertAsig a anuntat ca prima drona asigurata din tara noastra poate primi, pentru daune potentiale, pana la 1 milion de euro, dupa lansarea programului de asigurari pentru drone din Romania, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Un sofer care transporta tigari de contrabanda de peste 70.000 euro a fost retinut

Un barbat care facea contrabanda cu tigari a fost retinut dupa ce a fost prins de politisti ca transporta peste 450. 000 de tigari de contrabanda in valoare de 74. 000 de euro. Le transporta cu o.

Sofer prins cu tigari de contrabanda de peste 70.000 euro

Un tanar de 34 de ani a fost retinut, vineri, dupa ce a fost prins de politisti transportand cu o autoutilitara neinmatriculata peste 450. 000 de tigari de contrabanda, in valoare de 74. 000 de euro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )