Libnet.ro
UNICEF

22:00

Preliminariile EURO 2016 se joaca in toata Romania: Pe ce stadioane evolueaza tricolorii.

România Liberă România Liberă,
Preliminariile EURO 2016 se joaca in toata Romania: Pe ce stadioane evolueaza tricolorii.

Preliminariile EURO 2016 aduc o premiera in fotbalul romanesc, FRF luand decizia ca meciurile nationalei sa se dispute pe mai multe stadioane din tara. Astfel cele cinci partide de pe teren propriu vor fi jucate la Bucuresti, Ploiesti si Cluj, potrivit site-ului oficial al FRF. Federatia Romana de Fotbal a transmis UEFA stadioanele pe care Romania isi va disputa meciurile din preliminariile Campionatului European 2016: Arena Nationala Bucuresti), Cluj Arena Cluj-Napoca) si Ilie Oana . continuă pe România Liberă

FRF a desemnat orasele care vor gazdui nationala Romaniei in preliminariile Euro 2016

Fanii nationalei Romaniei din Bucuresti, Cluj Napoca si Ploiesti vor avea sansa de a-i vedea la lucru, in acest an si anul viitor, pe tricolori, care vor juca in preliminariile Euro 2016.

Romania joaca la Bucuresti, Ploiesti si Cluj in preliminariile Euro 2016

Nationala de fotbal a Romaniei va disputa in trei orase meciurile de pe teren propriu din preliminariile pentru Campionatul European din 2016.

Romania merge si in provincie pentru meciurile din preliminariile Euro 2016

Nationala de fotbal a Romaniei va disputa in trei orase meciurile de pe teren propriu din preliminariile pentru Campionatul European din 2016.

Nationala Romaniei va juca la Bucuresti, Cluj si Ploiesti meciurile din preliminariile Euro 2016

Bucuresti, Cluj si Ploiesti sunt cele trei orase in care nationala Romaniei va disputa meciurile din preliminariile Campionatului European din 2016, care va avea loc in Franta, a anuntat, marti, Federatia.

Preliminarii Euro 2016: Nationala Romaniei va juca pe Arena Nationala, Cluj Arena si Ploiesti meciurile de pe propriul teren

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va juca in preliminariile pentru EURO 2016 la Bucuresti Arena Nationala), Cluj-Napoca Cluj Arena) si Ploiesti Ilie Oana) meciurile in care va fi considerata gazda, informeaza frf. ro.

EURO 2016: Piturca are un nou secund la nationala.

Victor Piturca are un nou secund la nationala, fostul stelist valeriu Rachita alaturandu-se selectionerului in campania de calificare la EURO 2016. Rachita il inlocuieste pe Florin Marin care a devenit tehnician principal la clubul Astra Giurgiu. Valeriu Rachita a reusit, ca antrenor, sa promoveze doua echipe in Liga, Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu, pe cea din urma aducand-o din Liga a III-a, conform site-ului oficial al FRF. Rachita detine licenta PRO din 2007. Ca jucator, Valeriu .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )