Libnet.ro
UNICEF

20:00

Romania merge si in provincie pentru meciurile din preliminariile Euro 2016

Online Sport Online Sport,
Romania merge si in provincie pentru meciurile din preliminariile Euro 2016

Nationala de fotbal a Romaniei va disputa in trei orase meciurile de pe teren propriu din preliminariile pentru Campionatul European din 2016. continuă pe Online Sport

Nationala Romaniei va juca la Bucuresti, Cluj si Ploiesti meciurile din preliminariile Euro 2016

Bucuresti, Cluj si Ploiesti sunt cele trei orase in care nationala Romaniei va disputa meciurile din preliminariile Campionatului European din 2016, care va avea loc in Franta, a anuntat, marti, Federatia.

Romania joaca la Bucuresti, Ploiesti si Cluj in preliminariile Euro 2016

Nationala de fotbal a Romaniei va disputa in trei orase meciurile de pe teren propriu din preliminariile pentru Campionatul European din 2016.

Finantatorul FC Botosani isi cauta costum second-hand, pentru meciurile din ...

FC Botosani a reusit din nou o victorie in Liga I si s-a distantat si mai mult de zona retrogradarii, finantatorul echipei, Valeriu Iftime, declarand ca incepe sa se gandeasca la locurile pentru Liga Europa, conform Mediafax. In tur, cand am avut acea serie de meciuri bune, am zis ca imi caut costum de Liga Campionilor. Acum, dupa felul in care joaca echipa, imi caut costum de Liga Europa la second hand! Nu ma arunc la unul nou pentru ca noi suntem o echipa mica! .

Preliminariile EURO 2016 se joaca in toata Romania: Pe ce stadioane evolueaza tricolorii.

Preliminariile EURO 2016 aduc o premiera in fotbalul romanesc, FRF luand decizia ca meciurile nationalei sa se dispute pe mai multe stadioane din tara. Astfel cele cinci partide de pe teren propriu vor fi jucate la Bucuresti, Ploiesti si Cluj, potrivit site-ului oficial al FRF. Federatia Romana de Fotbal a transmis UEFA stadioanele pe care Romania isi va disputa meciurile din preliminariile Campionatului European 2016: Arena Nationala Bucuresti), Cluj Arena Cluj-Napoca) si Ilie Oana .

FRF a desemnat orasele care vor gazdui nationala Romaniei in preliminariile Euro 2016

Fanii nationalei Romaniei din Bucuresti, Cluj Napoca si Ploiesti vor avea sansa de a-i vedea la lucru, in acest an si anul viitor, pe tricolori, care vor juca in preliminariile Euro 2016.

Euro este prea puternic pentru exportatorii din zona

Moneda unica europeana este prea puternica in raport cu alte valute din zona Euro, iar aceasta situatie afecteaza exportatorii din uniunea monetara europeana, a declarat, vineri, presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, potrivit Reuters.

increderea consumatorilor din zona euro, cu mult peste asteptari

Increderea consumatorilor din zona euro a crescut cu mult peste asteptari in martie, dupa declinul din februarie, anunta Comisia Europeana.

Desfasurari de forte la meciurile din Cupa Romaniei: 900 de jandarmi la Steaua - Dinamo.

Semifinalele Cupei Romaniei vor mobiliza sute de jandarmi pentru asigurarea ordinii publice, inainte si dupa meciuri. Derbiul Steaua - Dinamo va desfasura pe strazile Capitalei peste 900 de jandarmi, in timp ce la partida dintre Petrolul si Astra, de la Ploiesti, vor fi trimisi 240 jandarmi. Jandarmeria Capitalei anunta ca accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18. 00 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in arena .

Joburi si stagii de practica pentru studentii din facultatile cu profil economic

Studentii din facultatile cu profil economic au oportunitatea de a aplica pentru un internship la BRD-Groupe Sociate Generale, a doua cea mai mare banca din Romania, care va participa in calitate de partener oficial la ASE Job and Internship Fair 2014, organizat de Academia de Studii Economice din Bucuresti prin Centrul de Cariera ASE si Asociatia Absolventilor ASE - ALUMNI ASE, impreuna cu Uniunea Studentilor ASE USASE), potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )