Libnet.ro
UNICEF

20:00

Joburi si stagii de practica pentru studentii din facultatile cu profil economic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Joburi si stagii de practica pentru studentii din facultatile cu profil economic

Studentii din facultatile cu profil economic au oportunitatea de a aplica pentru un internship la BRD-Groupe Sociate Generale, a doua cea mai mare banca din Romania, care va participa in calitate de partener oficial la ASE Job and Internship Fair 2014, organizat de Academia de Studii Economice din Bucuresti prin Centrul de Cariera ASE si Asociatia Absolventilor ASE - ALUMNI ASE, impreuna cu Uniunea Studentilor ASE USASE), potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie. UE ancheteaza suspendarea imprumuturilor pentru studentii romani.

Comisarul european pentru Educatie, Androulla Vassiliou, a precizat, raspunzand unei intrebari adresata de europarlamentarul Renate Weber, ca va fi declansata o investigatie oficiala privind decizia Londrei de suspendare a imprumuturilor pentru intretinere pentru studentii romani si bulgari, potrivit Mediafax. Androulla Vassiliou precizeaza ca serviciile sale au stabilit, intr-o prima faza, ca masura decisa la sfarsitul anului trecut de autoritatile britanice nu incalca drepturile cetatenilor, .

Finantatorul FC Botosani isi cauta costum second-hand, pentru meciurile din ...

FC Botosani a reusit din nou o victorie in Liga I si s-a distantat si mai mult de zona retrogradarii, finantatorul echipei, Valeriu Iftime, declarand ca incepe sa se gandeasca la locurile pentru Liga Europa, conform Mediafax. In tur, cand am avut acea serie de meciuri bune, am zis ca imi caut costum de Liga Campionilor. Acum, dupa felul in care joaca echipa, imi caut costum de Liga Europa la second hand! Nu ma arunc la unul nou pentru ca noi suntem o echipa mica! .

Euro este prea puternic pentru exportatorii din zona

Moneda unica europeana este prea puternica in raport cu alte valute din zona Euro, iar aceasta situatie afecteaza exportatorii din uniunea monetara europeana, a declarat, vineri, presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, potrivit Reuters.

Dragnea: Huawei va dezvolta un sistem de supraveghere pentru orasele din Romania.

Vicepremierul Liviu Dragnea a solicitat companiei Huawei sa aleaga un oras din Romania in care sa dezvolte un sistem de supraveghere care sa permita cresterea sigurantei cetateanului, dar care sa faciliteze si plata taxelor sau interventia rapida in cazuri de urgenta medicala si incendiu, relateaza Mediafax. Am propus sa identifice un oras unde sa dezvolte un proiect-pilot pentru un sistem de supraveghere pentru siguranta cetatenului, a anuntat Dragnea, aflat in China, la finalul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )