Libnet.ro
UNICEF

09:00

UE nu va prelungi sanctiunile pentru Rusia pentru ca nu exista unanimitate in cele 28 de state

Hotnews Hotnews,
 UE nu va prelungi sanctiunile pentru Rusia pentru ca nu exista unanimitate in cele 28 de state

Uniunea Europeana nu va putea prelungi sanctiunile economice si politice la adresa Rusiei, care expira in iulie acest an, pentru ca nu exista unanimitate in randul celor 28 de state membre, a declarat vineri pentru Reuters un inalt oficial european. continuă pe Hotnews

Uniunea Europeana nu va prelungi sanctiunile pentru Rusia: Statele membre nu au ajuns la un consens

Uniunea Europeana nu va prelungi sanctiunile economice si politice pentru Rusia, deoarece nu exista unanimitate in randul celor 28 de state membre, potrivit declaratiei unui inalt oficial european, pentru.

UE nu va prelungi sanctiunile fata de Rusia

Uniunea Europeana nu va putea prelungi sanctiunile economice si politice la adresa Rusiei, care expira in iulie acest an, pentru ca nu exista unanimitate in randul celor 28 de state membre, a declarat azi pentru Reuters un inalt oficial european.

Victoria Nuland, invitata sa viziteze Crimeea, dupa ce a declarat ca in regiunea anexata de Rusia exista o domnie a terorii

Victoria Nuland, adjunctul secretarului american de stat pentru afaceri europene, a fost invitata de Serghei Aksenov, liderul Crimeii sa viziteze regiunea anexata de Rusia pentru a se convinge ca declaratiile sale.

Presedintele Ceceniei spune ca este gata sa isi dea viata pentru Rusia si Putin

Liderul republicii nord-caucaziene, Ramzan Kadirov, a spus pe o retea de socializare ca este pregatit sa isi sacrifice propria viata pentru Rusia si pentru presedintele Vladimir Putin, informeaza TASS. El a.

SUA impune noi sanctiuni pentru Rusia si Ucraina

Statele Unite au dispus noi sanctiuni care vizeaza indivizi si entitati din Rusia si Ucraina acuzati ca sustin insurgentii separatisti prorusi ucraineni, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )