Libnet.ro
UNICEF

23:00

Premier Capital preia restaurantele McDonald 's din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premier Capital preia restaurantele McDonald

Compania Premier Capital va plati 65,33 milioane de dolari pentru preluarea operatiunilor locale ale grupului american McDonald 's, tranzactie care include toate cele 67 de restaurante McDonald 's din Romania, cele 19 cafenele McCafe si franciza locala a McDonald 's. continuă pe Ziarul Bursa

Premier Capital plateste 65 milioane de dolari pentru restaurantele McDonalds din Romania

Compania malteza Premier Capital va plati 65,33 milioane de dolari pentru preluarea operatiunilor locale ale grupului american McDonalds, tranzactie care include toate cele 67 de restaurante McDonalds din Romania, cele 19 cafenele.

Dupa doi ani de tatonari si discutii, restaurantele McDonald`s Romania isi schimba proprietarul

Dupa doi ani de discutii si tatonaril, McDonald`s Romania si-a schimbat actionarul in weekend, vanzand operatiunile locale catre un francizat din Malta, grupul maltez Premier Capital. McDonald`s Romania este cel mai mare jucator de pe piata locala de restaurante, cu afaceri de circa 100 milioane euro si cu 67 de unitati de tip fast-food, potrivit Mediafax. Pentru Premier Capital, Romania devine a sasea piata unde compania detine franciza McDonald`s dar si cea mai mare, intrucat, in toate celelalte cinci piete pe care opereaza sunt circa 60 de restaurante.

McDonalds a vandut operatiunile din Romania

Grupul american McDonalds a vandut weekendul trecut operatiunile din Romania catre un francizat din Malta Premier Capital.

Care este cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania

Cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania este schimbarea frecventa a legislatiei.

Vor disparea plajele salbatice din Romania?

Unele dintre plajele cele mai frumoase si salbatice din Romania, cele din Sulina, Vadu, Corbu si Sfantu Gheorghe, s-ar putea schimba la fata de anul acesta, deoarece conducerea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii RBDD) intentioneaza sa reglementeze activitatile economice care au loc in aceste zone.

Business Report: Epopeea creantei Libia: Instanta a taiat la jumatate pretentiile Fiscului fata de cel mai mare datornic din Romania; Negocierile au esuat. Gunoaiele nereciclate, aruncate in bratele lui Ciolos; Cifrele inseamna oameni: peste 1.100 dintre

Angajatii Renault din Algeria, trimisi in somaj tehnic din cauza frigului din Romania Echipele de montaj de la uzina Renault de la Oran Algeria) sunt in somaj tehnic. BCE ar putea reextinde in martie programul de relaxare cantitativa Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), a precizat vineri, la.

Gerul din Romania trimite in somaj oameni de la mii de kilometri departare

O parte din angajatii uzinei Renault din Algeria, care utilizeaza piese auto fabricate la Mioveni, sunt in somaj tehnic de cateva zile, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile din Romania, care au.

Frigul din Romania i-a trimis in somaj tehnic pe angajatii de la uzina Renault din Algeria

Echipele de montaj de la uzina Renault de la Oran Algeria) sunt in somaj tehnic de cateva zile, din cauza lipsei pieselor si a altor elemente importate de la uzina Renault din Romania, unde temperaturile deosebit de scazute au dus la oprirea liniei de productie a pieselor destinate uzinei din Algeria pentru productia modelului Renault Symbol, informeaza surse citate de cotidianul Liberte Algerie.

TripAdvisor a desemnat cel mai bun hotel de lux din Romania in 2015

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, pentru al patrulea an consecutiv, intr-un top TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Bucuresti, unde o.

Honda recheama in service peste 3.000 de masini din Romania, din cauza airbag-urilor Takata

Honda recheama in service 3. 054 automobile din Romania, produse in perioada 2003-2012, din cauza airbag-urilor fabricate de furnizorul Takata. Sunt vizate automobilele CR-V, Accord, Accord Tourer, Jazz, Civic si Insight.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )