Libnet.ro
UNICEF

15:00

Premier League, record absolut de cheltuieli pentru transferuri. United, regina Europei

Online Sport Online Sport,
Premier League, record absolut de cheltuieli pentru transferuri. United, regina Europei

Premier League, prima liga de fotbal din Anglia, a stabilit in vara lui 2014 un record intern in ceea ce priveste sumele de bani investite in transferul de jucatori. Englezii au pus pe masa, de asemenea, cele mai mari sume din Europa pentru aducerea de noi fotbalisti. continuă pe Online Sport

Transferuri de 1 miliard euro in Premier League. Cele mai tari achizitii ale verii!

Premier League, cel mai bogat campionat al lumii fotbalistice, si-a incheiat luni seara perioada de transferuri din aceasta vara, iar rivalele aflate in lupte pentru titlu si-au conturat deja loturile pentru sezonul 2014-2015. Nu mai putin de 1 miliard de euro au cheltuit cele 20 cluburi din prima liga britanica pentru a-si intari loturile in aceasta vara. Din aceasta suma cei cinci giganti au cheltuit aproape 620 milioane.

Tottenham, umilita de Liverpool in Premier League. Chiriches nu a jucat niciun minut pentru londonezi

Tottenham, echipa romanului Vlad Chiriches, a pierdut la scor de forfait partida disputata acasa cu Liverpool, in etapa a 3-a din Premier League. La gazde, romanul Vlad Chiriches a stat tot meciul pe banca de rezerve.

Vlad Chiriches, rezerva la Tottenham in Premier League

Mauricio Pochettino l-a lasat pe Chiriches rezerva in primul meci de Premier League dupa revenirea acestuia in primul 11 la Tottenham.

Manchester United gafaie si cu Di Maria in teren

Nici dupa al treilea meci de campionat Manchester United nu a reusit sa bifeze primul succes in Premier League sub comanda noului manager Louis van Gaal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )